eloga Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Kdo z majitelů je nemá v šuplíku jako já, ale sem tam nebo dost často je nosí - nějaké provozní postřehy?Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abraka111 Odesláno 6. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2019 (upraveno) Hodinky nosim temer 2 mesice co je mam a to v ruznem rezimu. Nosil jsem je temer denne, vyjma vikendu. Nekdy cely den, nekdy jen par hodin. Nejdrive jsem byl rozcarovan. RAF-ky se mi porad zpozdovaly. Zkousel jsem ruzne polohy, jak je na noc odkladat, neodkladat. Na dynko, na korunku, na devitku, svisle, horizontalne..a pozorovanim jsem na nic neprisel. Nic se pravidelne neopakovalo. Porad se zpozdovaly. Potom jsem cetl nekde jinde prispevek, ze nekdo ma automaty, dela kancldajvink a ze mu tato cinnost hodinky neutahne. Jelikoz nemam winder, tak me to zaujalo. Kancldajvink provozuju take. Zkusil jsem hodinky rucne donatahovavat a to bylo ono. Cim vic byly natazene, tim jely rychleji. Ted jdou do plusu cca 2-5s denne anebo presne. Nezavisle na tom, jak je na noc odkladam, ale zavisle na tom, jak jsou natazene.Cetl jsem x prispevku natahovat automaty - ano/ne. Z diskusi mam zato, ze by to strojku nemelo zasadne vadit. Otazkou je, jakou maji hodinky rezervu natahu, kolik otacek korunkou mohu denne donatahnout bez toho, abych jim nejak ublizoval. A jestli to mohu delat pravidelne..anebo poridit winder.Jinak hodinky paradni, prahnul jsem po nich od zacatku projektu a jedny se ke mne konecne dostaly. Urcite zustanou. Cifr hazi venku nejruznejsi odstiny. Safir jiz prezil jedny futra a par "dotyku" s hranou stolu, ale zatim bez poskozeni. Cim vic si clovek dava pozor, tim snadneji prijde k urazu. To tady vsichni vime. Samozrejme umyslne otloukanky z nich delat nebudu, to si urcite nezaslouzi. Nosit je ale budu celkem casto. Vsechny me hodinky nosim, jinak bych z nich nemel radost. Zadne nejsou jako investice schovane v supleti anebo v trezoru. Ale je pravda, ze prozatim zadne drazsi kousky od techto nevlastnim. Brani mi v tom me racio. Uvidime jak dlouho, protoze nakazen jsem jiz nejakou dobu Upraveno 6. září 2019 uživatelem abraka111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2020 (upraveno) tu přesnost jsem nesledoval, jen občas je vytáhnu na den doma rozhýbat, to je tedy zajímavost... Upraveno 30. září 2020 uživatelem eloga edit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dick_666 Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Chlapi, přináším smutnou zprávu; generál Boček je po smrti. Vzpomínám na narozeninové setkání v neopakovatelné atmosféře, jedinečný člověk, kdo máte limitku, tak na ruku, ostatní zapalme svíčku a vzpomínkou se rozlučme... r.i.p. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommasini Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 Taky jsem to teď slyšel v rádiu. Neuvěřitelný věk 100 let. Skvělý člověk. A při této příležitosti určitě i ostatní sekáči, co se za nás bili, si zaslouží vzpomínku. R.I.P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 25. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2023 R.I.P. a vyndavám hodinky ze šuplíku a na ruku. Let E.Bočka v létě 2021 z Podhořan do Čáslavi, paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 27. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2023 Jen jsem je vyndal z krabky hned šly a na ruce celý další den. Ještě jednou velké R.I.P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 4. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2023 Letci zde. Foto: Emil Boček nebyl poslední. Takhle vypadali naši veteráni z RAF - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se