People Odesláno 12. července 2015 Nahlásit Odesláno 12. července 2015 (upraveno) Myslienka 1 z 30 je super. Cisla mi pridu zaujimave len do prvej desiatky, potom je to uz nuda, je ako vo sporte, prva desiatka uspech, zvysok nezaujem. Budu na dynku nezmysly o typu strojku a vodotesnosti? To by som tam urcite nedaval. Balenie bude fajn, dostatocne, farbu remenu a strapu by mohla byt tmavomodra ako bola uniforma a ladila teda k cifru. Upraveno 12. července 2015 uživatelem People
varjag Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Souhlasim s people, pokud tam bude 1/30, je to lepsi nez cislovani. Souhlas i s tim neuvadenim strojku a tak. Ten cerveny detail na vterinovce je definitivne zavrhnuty? Jinak tedy jestli jsem to pochopil, finale je 42mm, nodate..
Sluniq Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 ahoj vespoledk, par dotazu/ nametu :- antireflex ?- cifernik bude opravdu jenom potiskem ?- cerveny kousek vterinovky by byl fajn..- dynko - ja bych tam mozna 1/30 nedaval, proste limitovana edice, ne ?- nato strap sedomodra jako uniformy, nebo ceska trikolora ..- pasek - cerny s sedomodrym obsitim ?- jak to bude s wr ? Stejne jako ty military, nebo mene ?
financ Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Ano, finále je 42mm nodate. Na hodinkách měníme ručky, ciferník a dýnko. Ostatní bude standardní provedení modelu Military
varjag Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Rozhodně by se mě víc líbilo 1/30 než vůbec nic. Furt do toho rýpu, ale co ta červená vteřinovka. Nebo jen červený konec vteřinovky. Myslím, že podle těch montáží by tomu jeden malý kontrastní detail prospěl, aniž by to bylo přehnané. Už je tam modrý cifr a bílé číslice, kousek červené na konci vteřinovky by doplnil trikoloru a nebylo by to prvoplánové, vteřinovka by byla mnohem lépe odečitatelná. Ale nechci to komplikovat, nastoupil jsem pozdě. Takže jestli je to už rozhodnuto, zapomeňte na to :-) Upraveno 13. července 2015 uživatelem varjag
financ Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Rozhodně by se mě víc líbilo 1/30 než vůbec nic. Furt do toho rýpu, ale co ta červená vteřinovka. Nebo jen červený konec vteřinovky. Myslím, že podle těch montáží by tomu jeden malý kontrastní detail prospěl, aniž by to bylo přehnané. Už je tam modrý cifr a bílé číslice, kousek červené na konci vteřinovky by doplnil trikoloru a nebylo by to prvoplánové, vteřinovka by byla mnohem lépe odečitatelná. Ale nechci to komplikovat, nastoupil jsem pozdě. Takže jestli je to už rozhodnuto, zapomeňte na to :-)v seznamu je cca 30 lidí, pro červenou vtetřinovku jich zatím moc není. Osobně se mi nelíbí, k lesklým niklovaným ručkám to nesedí. rozhodne většina
Jörg8X Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 1 z třiceti je fajn, ale 1 z třiceti čtyř už méně (nebo kolik nás je) Co na konec vteřinovky dát lumi?
varjag Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 OK, rozumím, dík. I pokud nebude, jdu do toho.
financ Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2015 1 z třiceti je fajn, ale 1 z třiceti čtyř už méně (nebo kolik nás je) Co na konec vteřinovky dát lumi?jeden z 35jedny z 351 z 35 možností je habakuk
varjag Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Myslím že Jörg8X to myslel tak, že 34 není hezký číslo :-). Asi jde o to, jestli to nechat na tom kolik bude zájemců, nebo nechat dojít seznam do nějakého konkrétního čísla. Jestlijsem dobře počítal poslední seznam, zatím je to asi 26 zájemců. Někdo se určitě ještě přidá, myslím... Bylo by super, kdyby to vyšlo na 31, když je to na počest 310 sq. :-). Šlo by tam vygravírovat prostě Limitovaná edice 31 kusů a bylo by. Ani by nevadilo, že budou třeba o pětikilo, nebo litr dražší, pokud nebude zájemců 35... Upraveno 13. července 2015 uživatelem varjag
financ Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2015 (upraveno) Šlo by tam vygravírovat prostě Limitovaná edice 31 kusů a bylo by.hodně dobrý Upraveno 13. července 2015 uživatelem financ
People Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Ja by som bol skor za anglicky text, ked uz mame czechoslovakia, swiss made, we fight etc.... limited edition 1 of 33 Bilingualnost je kockopes.
Jörg8X Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Já bych tam zase rád něco českého viděl, aby bylo jasné, že to je upečené u nás
financ Odesláno 13. července 2015 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Čechoslováci v Británii - sem 2 jazyky patří
People Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Ale cechoslovencina neexistuje. Limitovana edice je rydzo cesky.
varjag Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Souhlas s financem. Navíc, když to bude česky, je to víc limitka :-))) Hned je jasný, že to není nápad Davosy :-) Ale zas s ohledem na bratry Slováky.... Je fakt, že bych tam asi nechtěl nápis Limítovaná edícia 31 kusov
varjag Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Jo, přesně a nebo tam fláknout oba nápisy po obvodu dokola, česky i slovensky...
Jörg8X Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Navíc, když to bude česky, je to víc limitka :-))) Hned je jasný, že to není nápad Davosy :-)přesně
Jörg8X Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 a nebo tam fláknout oba nápisy po obvodu dokola, česky i slovensky...s pomlčkou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se