Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Myslienka 1 z 30 je super. Cisla mi pridu zaujimave len do prvej desiatky, potom je to uz nuda, je ako vo sporte, prva desiatka uspech, zvysok nezaujem.

Budu na dynku nezmysly o typu strojku a vodotesnosti? To by som tam urcite nedaval.

Balenie bude fajn, dostatocne, farbu remenu a strapu by mohla byt tmavomodra ako bola uniforma a ladila teda k cifru.

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Souhlasim s people, pokud tam bude 1/30, je to lepsi nez cislovani. Souhlas i s tim neuvadenim strojku a tak. Ten cerveny detail na vterinovce je definitivne zavrhnuty?

Jinak tedy jestli jsem to pochopil, finale je 42mm, nodate..

Odesláno

ahoj vespoledk, par dotazu/ nametu :

- antireflex ?

- cifernik bude opravdu jenom potiskem ?

- cerveny kousek vterinovky by byl fajn..

- dynko - ja bych tam mozna 1/30 nedaval, proste limitovana edice, ne ?

- nato strap sedomodra jako uniformy, nebo ceska trikolora ..

- pasek - cerny s sedomodrym obsitim ?

- jak to bude s wr ? Stejne jako ty military, nebo mene ?

Odesláno (upraveno)

Rozhodně by se mě víc líbilo 1/30 než vůbec nic. Furt do toho rýpu, ale co ta červená vteřinovka. Nebo jen červený konec vteřinovky. Myslím, že podle těch montáží by tomu jeden malý kontrastní detail prospěl, aniž by to bylo přehnané. Už je tam modrý cifr a bílé číslice, kousek červené na konci vteřinovky by doplnil trikoloru a nebylo by to prvoplánové, vteřinovka by byla mnohem lépe odečitatelná.

Ale nechci to komplikovat, nastoupil jsem pozdě. Takže jestli je to už rozhodnuto, zapomeňte na to :-)

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Rozhodně by se mě víc líbilo 1/30 než vůbec nic. Furt do toho rýpu, ale co ta červená vteřinovka. Nebo jen červený konec vteřinovky. Myslím, že podle těch montáží by tomu jeden malý kontrastní detail prospěl, aniž by to bylo přehnané. Už je tam modrý cifr a bílé číslice, kousek červené na konci vteřinovky by doplnil trikoloru a nebylo by to prvoplánové, vteřinovka by byla mnohem lépe odečitatelná.

Ale nechci to komplikovat, nastoupil jsem pozdě. Takže jestli je to už rozhodnuto, zapomeňte na to :-)

v seznamu je cca 30 lidí, pro červenou vtetřinovku jich zatím moc není. Osobně se mi  nelíbí, k lesklým niklovaným ručkám to nesedí. rozhodne většina

Odesláno (upraveno)

Myslím že Jörg8X to myslel tak, že 34 není hezký číslo :-). Asi jde o to, jestli to nechat na tom kolik bude zájemců, nebo nechat dojít seznam do nějakého konkrétního čísla. Jestlijsem dobře počítal poslední seznam, zatím je to asi 26 zájemců. Někdo se určitě ještě přidá, myslím... Bylo by super, kdyby to vyšlo na 31, když je to na počest 310 sq. :-). 

Šlo by tam vygravírovat  prostě Limitovaná edice 31 kusů a bylo by.

Ani by nevadilo, že budou třeba o pětikilo, nebo litr dražší, pokud nebude zájemců 35...

Upraveno uživatelem varjag
Odesláno

Souhlas s financem. Navíc, když to bude česky, je to víc limitka :-))) Hned je jasný, že to není nápad Davosy :-)

Ale zas s ohledem na bratry Slováky.... Je fakt, že bych tam asi nechtěl nápis Limítovaná edícia 31 kusov

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...