financ Odesláno 10. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 bych radši, aby už byly hotový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 To věřím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 10. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. března 2016 taky smekám nad věnovaným úsilím a trpělivě vyčkávám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 faktem je, že fialová se tam někdy nacpe, osobně si myslím (ale je to domněnka odvozená od předpokladu difrakce světla na překážkách nějak velkých a orientovaných vůči světelným paprskům), že je to tím sunburstem, resp difrakcí světla na nerovnostech povchu, protože na denním světle je to prostě modrý a na světle "teplosvětelné" úsporky je to fialový. níže fotky na denním světle tohle je odstín, kterej na číselníku máme a se kterým byly dělány vizualizace https://www.pantone.com/color-finder/281-C a teď ty fotky záměrně je to s mincema, jejichž barvu každej známe (bratiam se omlouvám. Došlo mi, že jsem tam mohl přihodit i eura, ale už jsem měl dofoceno, tak příště) a tak snad pomůžou představě o barvě. tohle je samozřejmě "poladěný", aby vylezla struktura sunburstu, schválně jsou tam nechaný ty mince, aby bylo vidět, jak je gamma a expozice zesílená takhle vypadá ten sunburst pod denním rozptýleným světlem, prostě ze všech stran. je to focený ve fotostanu. Rozptýlený světlo sunburst eliminuje. škrábance na hodinkách jsou jak ten sunburst, na slunku, nebo přímým "silnějším" světle to "vyleze" a na rozptýleném, jdoucím ze všech směrů, to není vidět. To známe z leštěnek všichni. a tady detail struktury sunburstu žádná z výše uvedených fotek není dobarvována! všechy byly foceny do RAWu a pak "laděn" dynamickej rozsah, protože ten je na mým foťáku mizernej. fotky jsou "jen" zbavený prachu, případně potlačený přepaly a zesílený stíny, atp., žádný dobarvování, zvyšování saturace, atp. Nic z toho! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Moc pěkně pro představu nafocený. Na tvých fotkách mi ta barva přijde fajn...mám modrej sunburst na Pan Europech, takže mám představu, co to dělá za různýho světla. Aby to bylo pořád čistě modrý, tak by podle mě musel být ten odstní světlejší a to by ve finále podle nebylo to pravý ořechový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 za mne super, díky za úsilí, už se těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Pekna barva, s bilejma indexama to bude jeste jinej level.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 už aby, jen to vydržet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thor Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Diky Sedlin! Hezky nafoceno...A stále si opakuji, kdo si počká ten se dočká ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 15. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2016 Super, diky za snahu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 16. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2016 ok, ta barva musí být součástí celku, jak tu bylo prezentováno již v návrzích, ze kterých vzešel ten enormní zájem o celou L.E. Proto já stále doufám, že ten celek bude v původně návrhové podobě. To je důležitý moment, který se váže skutečnou úctou k tehdejším letcům a vytváří harmonií celku tak, aby to byly v Česku vyjímečné letecké hodinky a ne jen tak nějaký barevný šmuk z Eltonu. To by se vzhledem k tomu 75.výročí 310.perutě RAF docela slušelo, i když hodinky dělá "jen" Davosa a nikoliv značka, jejíž hodinky někteří naši letci ve WW2 skutečně měli či mohli mít. Tahle celá RAF historie mne lákala již jako kluka, tak snad to ještě chvíli vydržím a dočkám se. I když některé věci nejsou dle mého gusta a dost věcí bych rád jinak, pořád to stojí za to nejen pro mě, jistě i pro všechny, kteří se přihlásili a neváhali zaplatit zálohu. Tak tedy - I have a dream.... **Financ - 1400 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 A co jich vyrobit tedy 75 ks k výročí? Zájem by opravdu byl a snížilo by to náklady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartSt Odesláno 17. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2016 Pokud jsem zachytil správně, tak počet kusů odpovídá počtu Spitfirů co přiletěly do Prahy. Ta myšlenka se mi líbí, jinak by to chtělo pak ke každému kulatějšímu výročí dělat potřebný počet kousků. Při tom co to obnáší práce se obávám, že je nereálné :-) a zůstal bych u původní myšlenky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 18. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2016 2 pavel23: A hlavnim limitem jiných počtů jsou výrobní dávky ciferniků, stačí číst... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Zacinam mit chut se pridat. Projekt se mi libi o to vic, ze jeden byl od nas. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 Bohužel zůstane jen u chuti. Všechny hodinky mají se majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 19. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2016 No preziju to. Uvidime casem, zda se jich nekdo bude zbavovat, snad se podari vse doladit a uz se tesim na hotovy vysledek, alespon jako pozorovatel. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 23. března 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Už se mi to líbi víc. Mobilovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 Vypada to dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 23. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2016 (upraveno) Jsem rad, ze se to nekam sune. To je hotova podoba rucek ? Nahod pak prosim detailnejsi foto, ale vypada to moc hezky. Upraveno 23. března 2016 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se