Návštěvník Snow Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Já zase nevím proč stojí tahle 2824 takovej ranec O téhlé zrůdnosti jsem se nebavil, to bychom to mohli vyhnat ad absurdum, spíš přemýšlím, kde se skrývá takový markantní rozdíl v cenách mezi dvěma takřka shodnými firmami se stejným potenciálem, obdobnými modelovými řadami, historií a našla by se ještě spousta obdobných indicií
Filipes Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 ad bílé B42 Marinemaster: to jsem psal já, že mě ohromily v Koscomu, jsou sqělý a právě s tím bílým řemenem! Jakubisko-zajdi na ně mrknout a otočíš, prostě to chce vidět
Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 O téhlé zrůdnosti jsem se nebavil, to bychom to mohli vyhnat ad absurdum, spíš přemýšlím, kde se skrývá takový markantní rozdíl v cenách mezi dvěma takřka shodnými firmami se stejným potenciálem, obdobnými modelovými řadami, historií a našla by se ještě spousta obdobných indicií Shodné výrobky - nebo výrobky na stejné použití najdeš ve všech odvětvích spotřebního zboží (elektronika,chemie,kosmetika,auta apod.) co se týká ceny a "jedinečnosti" té které značky to si určují firmy,které to prodávají .......... a pokud je spotřebitel "oslík" a jde pouze po značce tak to prostě zaplatí,protože tu "jedinečnost" nápisu,který "nutně" potřebuje dokáže ocenit nekřesťanskou cenou a dobrým pocitem, že má něco úžasného ........... je to stejné co už jsem tu jednou někde psal - kalibr 2824 je v 50% hodinek v cenách od 50 do 4000 usd - otázka zní - proč takové cenové rozpětí? - otázka: je to jenom kvůli tomu nápisu na ciferníku? - já jsem přesvědčený,že ano
Filipes Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 aneb jak už psal WatchFan1: plácnout Unitas za 70 USD do nerez pouzdra a chtít za to 5.000 USD je šialenost (Panerai)
gas Odesláno 23. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2007 tak reakce vetšinou ( až na jednoho drzouna ) pozitivní, mají to být hodinky na volný čas, proč se bát bílé, červená a modrá nikomu moc nevadí, tak proč ne bílá, léto, opálená řučka, to se budou bílé Fortis vyjímat na mě působí jako celek velmi příjemně a nevtíravě, pravda cena u nás trochu vyšší, kde kupujete Fortis, dá se to sehnat někde levněji ? jo a má je někdo v Brně na regále ? chtělo by to vyzkoušet, díky
Filipes Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 gas-až je uvidíš sedneš na zadek v reálu jsou asi tak 1000x lepší
gas Odesláno 23. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2007 gas-až je uvidíš sedneš na zadek v reálu jsou asi tak 1000x lepší neprovokuj
old black Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 ... kde kupujete Fortis, dá se to sehnat někde levněji ? jo a má je někdo v Brně na regále ? chtělo by to vyzkoušet, díky Kupoval jsem u Hanáka za ceny "vyšší".
Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 (upraveno) tak reakce vetšinou ( až na jednoho drzouna ) pozitivní, mají to být hodinky na volný čas, proč se bát bílé, červená a modrá nikomu moc nevadí, tak proč ne bílá, léto, opálená řučka, to se budou bílé Fortis vyjímat na mě působí jako celek velmi příjemně a nevtíravě, pravda cena u nás trochu vyšší, kde kupujete Fortis, dá se to sehnat někde levněji ? jo a má je někdo v Brně na regále ? chtělo by to vyzkoušet, díky mám 5% slevu tady: http://www.hodiny-zlato.cz/hoAsperky.htm možná by se z něj dala vypáčit i 10% sleva nevím jestli je má skladem a je to v Praze - každopádně 5% Ti dá už při prvním nákupu - stačí si o to říci Upraveno 23. června 2007 uživatelem YPO
Návštěvník Snow Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 .......... a pokud je spotřebitel "oslík" a jde pouze po značce tak to prostě zaplatí,protože tu "jedinečnost" nápisu,který "nutně" potřebuje dokáže ocenit nekřesťanskou cenou a dobrým pocitem, že má něco úžasného ........... je o Proboha, tak si to náš spotřebitel promyslí a nekoupí
Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Proboha, tak si to náš spotřebitel promyslí a nekoupí úplně přesně Ti asi nerozumím - svůj příspěvek jsem myslel v obecné rovině ........ já bych to shrnul:"Ať si každý koupí to co si zaslouží" ......... (nemyslím finančně)
Návštěvník Snow Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 (upraveno) úplně přesně Ti asi nerozumím - svůj příspěvek jsem myslel v obecné rovině ........ já bych to shrnul:"Ať si každý koupí to co si zaslouží" ......... (nemyslím finančně) Ále, to je jen takové domácí šťournutí do majitelů Fortis , samozřejmě, ať si každý koupí co chce a proti koupi hodinek s bílým řemínkem vůbec nejsem, celkově vzato se mi líbí, jen by mě zajímalo jestli je řemen skutečně přírodní kaučuk a jak bude odolný proti oděru a zašpinění. Měl sem troje hodinky s řemenemz pryže, ale jen od firmy Glycine měl takovou vlastnost, že se choval skutečně jako přírodní guma, a proto po sundání nebyl vidět otisk po sponě. A tyhle by i mně udělaly radost a to skutečně firmu Fortis nemiluji Upraveno 23. června 2007 uživatelem Snow
Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Ále, to je jen takové domácí šťournutí do majitelů Fortis , samozřejmě, ať si každý koupí co chce a proti koupi hodinek s bílým řemínkem vůbec nejsem, celkově vzato se mi líbí, jen by mě zajímalo jestli je řemen skutečně přírodní kaučuk a jak bude odolný proti oděru a zašpinění. Měl sem troje hodinky s řemenemz pryže, ale jen od firmy Glycine měl takovou vlastnost, že se choval skutečně jako přírodní guma, a proto po sundání nebyl vidět otisk po sponě. Jasný ............ jak už zde: http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;#entry92571 vtipně a trefně napsal Ondraj: je to pohled jako do ruského rádia (Fortis) co se týká kaučukového řemenu tak nemůžu sloužit - nikdy jsem ho neměl
Návštěvník Snow Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...amp;&do=findComment&comment=92571[/url] Koupil jsi si nakonec nějaké po té smršti názorů a rad ?
Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Koupil jsi si nakonec nějaké po té smršti názorů a rad ? Ano ..... dal jsem na názory a rady a koupil quartzky za 50 USD (to není vtip) ........ teď přemýšlím co bude následovat ...........
gas Odesláno 23. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2007 musím je omrknout na živo, líbí se mě víc a víc, bílá je dobrá
Návštěvník YPO Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 musím je omrknout na živo, líbí se mě víc a víc, bílá je dobrá souhlas jedny Fortisy musí být doma ........ akorát by mě trochu děsilo to celopodsvícení číselníku ....... aby to v noci nevypadalo jako pouťová atrakce
gas Odesláno 23. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2007 v noci spím podsvícení mě až tak nevadí, hlavně mě zajímá kvalita toho gumového řemenu, aby se do toho nezažírala špína, jinak jsem pořád nadšen a to na ně po chvilkách zírám tak 10 dní
N4M Odesláno 23. června 2007 Nahlásit Odesláno 23. června 2007 Filipes má pravdu - včera jsem je viděl v Koskomu a z celé vystavené kolekce Fortis mne zaujaly nejvíce ty bílé. Prostě hezky vybočují z řady. Na ruce bych si je asi představit nedokázal, ale nic to nemění na tom, že se mi ten design líbí.
gas Odesláno 23. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 23. června 2007 tak líbí se ti nejvíc, ale na ruce si je představit nedokážeš, tak jak je to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se