proto Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 Dobrý den, zajímalo by mne jestli existují mechanické hodinky, které místo komplikací souvisejících s měřením času mají měření jiných veličin typu teplota, tlakt, rosný bod Máte nějaké typy?
Návštěvník Snow Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 proto napsal: Dobrý den, zajímalo by mne jestli existují mechanické hodinky, které místo komplikací souvisejících s měřením času mají měření jiných veličin typu teplota, tlakt, rosný bod A co takhle třeba ještě průtok Ohře Louny ?
Mike. Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 Snow napsal: A co takhle třeba ještě průtok Ohře Louny ? :lol:
Leclerc Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 proto napsal: Dobrý den, zajímalo by mne jestli existují mechanické hodinky, které místo komplikací souvisejících s měřením času mají měření jiných veličin typu teplota, tlakt, rosný bod Máte nějaké typy? Jaeger-LeCoultre Master Compressor Diving Pro Geographic Mají hloubkoměr.
uns Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 A co toto? Celkom uzitocne... The present invention relates to a wristwatch with functions of basal body temperature (BBT) charting and ovulation phase informing, comprising: a case, for demarcating an space with a control circuit unit accommodated therein; a display unit; a memory cell; a timer unit; a battery; and a sensor unit containing a temperature sensor and a computing device for taking the basal body temperature of a female so as to inform her with predicted ovulation phase.
netvor Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 este ball vyraba hodinky s teplomerom
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se