Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim..povodne som si chcel kipit Tissot PR100 quartz,ale po citani fora ste ma prehovorili na automaty,tak som kupil Tissot PR 50 automatic.este som ich nevidel,kedze som v UK a kupoval som ich z CR od Tovys-u a dal som ich poslat na Slovensko.teraz by som sa rad opytal,ci pozna niekto watch winder zn-Time Tutelary,da sa kupit na ebay,alebo amazon.asi ich stale mat na ruke nebudem mat a tento winder je celkom lacny..vdaka za pomoc

Odesláno

podle mě nemá smysl si na jedny a ještě "obyčejné" hodinky winder kupovat /pokud nehledas navic alespon protiprachovou uschovu/ ....denni odchylka kalibru u tohoto modelu bude někde okolo 15-20

sec./24h...takže stejně budeš muset relativně často seřizovat ...a strojek se Ti ve winderu i po dobu co je nebudeš nosit diky winderu bude akorát "opotřebovávat"....seřízení a natažení hodinek je navíc hezký

"obřad"...který zabere pouze pár vteřin času...to Ti říká člověk co má sám winder na 4 ks....ale používám ho už pouze jako vitrinku

Odesláno

Někde jsem četl, že ne na všechny automaty windery fungují - je to tak nebo je to blbost?

Uvažuji o tom, že si ke svým prvním automatům - oblekovkám Orient Automatic FEV0S005W  pořídím ještě nějaké hodinky pro volný čas - horký kandidát Seiko SKX007K2, které bych nosil o víkendech a na sport, tak jsem o winderu uvažoval a rád bych v tom měl jasno.

díky za odpověď.

Odesláno

Na dvoje hodinky pri obmene po 2-3 dnech bych vrtic neresil.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...