Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jelikož nás to čeká a nemine a kupovat ptákoviny jako jsou kabáty,boty atp. můžeme celý rok, tak jsem se rozhodl koupit přítelkyni něco co vím že ocení. Dívala se po nich už dlouho a jak se to týká hodinek, nemohl jsem si nevšimnout :-) Po krátké rodinné diskusi "co chceš k Vánocům?" a odpovědi "nic nepotřebuji" jsem se rohodl zakoupit její tolik okukované Omega Seamaster Aqua Terra 150m s quartzovým strojkem velikost 38,5mm u AD. Představovat je tady, jsem si jistý, moc nemusím, je tu o nich zmínka mnohokrát. V krátkosti - Vánoce vyřešené (doufám) :clap:

Pro ilustraci pár rychlých fotek

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Už to dámské balení je nádherné. O hodinkách netřeba pochybovat. Možná by mi k nim seděl nějaký decentnější tah, ale to je věc názoru. Každopádně Ti gratuluji k výběru a přeji krásné zážitky při rozbalování. Určitě si to oba užijete. PS: a ne že to nevydržíš a vybalíš to na ní dříve. Nech ji pěkně napnutou, ale ne s tím, že pro ni opravdu nic nemáš :-)

Odesláno

Parádní dárek, ten se nemuže nelíbit! :) jen mi je nějak divná hodinová ručka, přijde mi malá plocha luminiscence na této ručce a vzhledově mě to nějak lehce kazí dojem, ale může to být jen můj subjektivní pocit... Každopádně gratuluju!

Odesláno

Perfektní hodinky na denní nošení a navíc jim to určitě bude slušet s řemenem přesně ke kabelce, co si pořídí později ;) Ježíšek se pochlapil, akorát kdo kupuje dárky tak brzo? Vždyť je ještě víc než měsíc času :lol2:

Odesláno

Máš výhodu, žes věděl, po čem přítelkyně kouká a mohls jít na jistotu ;-) Radost v tomto případě jistě bude i v očích obdarovávajícího a nejen obdarované ;-)

Odesláno

Perfektní hodinky na denní nošení a navíc jim to určitě bude slušet s řemenem přesně ke kabelce, co si pořídí později ;) Ježíšek se pochlapil, akorát kdo kupuje dárky tak brzo? Vždyť je ještě víc než měsíc času :lol2:

... jsi to zakriknul, prisla s kabelkou... se smeju :clap: Na nakup hodinek neni ani brzy ani pozde, na ty je cas vzdy

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...