falkkon Odesláno 13. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2006 Tak jsem ten motorek rozběhl a sílu má že by utáhl orloj.Rukou nejde zastavit,takže s nějakým rozvodem utáhne bez problému 4 hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aCIDfire Odesláno 13. března 2006 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2006 tak to asi budeš muset ňák zpomalit ,jinak se hodinky proletěj odstředivou silou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scodo Odesláno 16. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března 2006 Tak jsem to zkoušel pohledat na Netu a spočítat a kdybych to měl dělat na kšeft - myslím udělat i pro další zájemce z této diskuse, tak se s nějakou slušnou krabicí (myslím na hodinky, ne na zabalení balíku), časovačem ("aby se to netočilo furt"), poštovným atd. stejně dostanu tak vysoko, že by to nikdo nechtěl. To už si může koupit "profi".... Vážně není v Čechách žádný výrobce - teda za rozumnou cenu? Plastovou "profi" trubku, na kterou jsem tu někde viděl odkaz, nemyslím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2006 Tady je fotka ze zkoušky otáček o síly motorku,1 ot za 4s je akorát.síla přebytek.A ne abyste se řehtali jako koně!! obal teprve dělám !!! Já vím že mi to při spočítání času vyjde dráž ale mám z toho větší radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2006 Šikovnej Jen pokračuj, už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2006 A přece se točí. To je dobré, nech to tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
In Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2006 Pokud bude bedýnka taková pěkně zpracovaná jako držáky na hodinky tak se tím můžeš začít bavit ve velkém. Zájemců bude dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MartinP Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2006 Pěkné. A mnohem levnější než nějaký originál. Stejná služba, ale za mnohem méně peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2006 Nedělejte si srandu,nedá se na to dívat ale funguje to.držáky jsou z hodinářství zadarmo.Mimochodem,říkal jsem prodavači že je to na automaty s ETA strojkem a ptal se co to je.Ale nebojte,obal prodává.Až bude tak zveřejním.Dělám dřevěnou bedýnku a druhá varianta ten hliníkový tubus jak tady je odkaz pro inspiraci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 17. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2006 Stejně tu půjde do pozůstalosti,protože tam bude jedno volné místo,a jak řeknu ženě že ho musím zaplnit tak mě zabije! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2006 Tak první gril je na světě,teď se dám do dřevěnýho vícemístného.Bohužel ty hodinky nejsou moje(Tag Heuer Carrera) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Benelli_2000 Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2006 WOW Čistá práce Sem zvědavej na ten dřevěnej, tak až bude, hoď foto. Jen tak dál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2006 Hezké... a skutečně to ty hodinky natahuje? To otáčení je pravidelné, takže.. jaké jsou praktické zkušenosti? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2006 Bohužel zatím jedním směrem,ale nevadí pokud vím jak natahují.Zatím jsem je nechal natahovat 1 hod denně,to je při 1 ot/4s 900otáček a stačí to.Zkusím zkracovat čas a uvidím.Zítra dám fotky jak vypadá vnitřek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2006 Pajšl neoplývá designem ale obal prodává! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 22. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2006 Ještě tu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2006 Jak tam drží ty hodinky? Mohl by být detail? Dělám si je taky ale jiný syste. Až budou pošlu fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2006 Je to frézovaný na konkrétní hodinky,tak jsou tam zapuštěný a drží tvarem.Ale šlo by to i udělat jen hlubokou drážku na šířku pásku a držet to za polštářek v hodinkách který se dává k novým. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
falkkon Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2006 Tak znova........... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza49 Odesláno 23. března 2006 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. března 2006 Dík, na to bych nepřišel, ale je to dobré. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se