Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Musel som....

Superquartz s termokompenzaciou.

Paradne hodinky na kazdodenne nosenie. mam z nich fakt radost 

Dovolim si pridat link na recenziu od kolegu. *to by som takto urcite nezvladol..Snad to nevadi

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Upraveno uživatelem Leviathan
Odesláno

Tyhle hodinky jsou super, jediné co mi na nich vadí je to tištěné "B", jinak stroj je vynikající. Užij si jich. Rozhodně lepší varianta než Avengery, co jsi měl.

Odesláno

Tyhle hodinky jsou super, jediné co mi na nich vadí je to tištěné "B", jinak stroj je vynikající. Užij si jich. Rozhodně lepší varianta než Avengery, co jsi měl.

Myslis tieto:-)

su velmi podobne a zaroven kazdy ine...Luneta, rozlozenie chrono, pohon, WR, Skylandy su lestenky.

u Seawolf je zaujimava prave ta kombinacia brusene/lestene plochy

Odesláno

Myslis tieto:-)

su velmi podobne a zaroven kazdy ine...Luneta, rozlozenie chrono, pohon, WR, Skylandy su lestenky.

u Seawolf je zaujimava prave ta kombinacia brusene/lestene plochy

Ne, tyhle jsem nemyslel, ale teď jsem si uvědomil, že jsem si Tě spletl s jiným kolegou, který má "novější" Avengery, takže se omlouvám :) . Tyhle jsou oboje moc pěkné, no máš hezké kombíčko :) .

Odesláno

Užij si je, jsou super, opravdu chlapácký hodinky..! :) Mně dělaly radost cca rok..Navíc je na nich super, že i přes tu velikost se skvěle nosí a SuperQuartz z nich dělá opravdový bezúdržbový tooly.. :punk:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...