Leviathan Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 (upraveno) Musel som....Superquartz s termokompenzaciou.Paradne hodinky na kazdodenne nosenie. mam z nich fakt radost Dovolim si pridat link na recenziu od kolegu. *to by som takto urcite nezvladol..Snad to nevadi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. listopadu 2014 uživatelem Leviathan
rastike Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Hodinky pre chlapa,kus zeleza,uzivaj ich gratulujem.
Jsilver Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Gratuluji! Nosi je kamarad a na ruce vypadaji skvele
Sphinxx Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Tyhle hodinky jsou super, jediné co mi na nich vadí je to tištěné "B", jinak stroj je vynikající. Užij si jich. Rozhodně lepší varianta než Avengery, co jsi měl.
Návštěvník dlubix Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Sedí Ti perfektně, gratuluju. Užívej si jich.
Leviathan Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Tyhle hodinky jsou super, jediné co mi na nich vadí je to tištěné "B", jinak stroj je vynikající. Užij si jich. Rozhodně lepší varianta než Avengery, co jsi měl.Myslis tieto:-) su velmi podobne a zaroven kazdy ine...Luneta, rozlozenie chrono, pohon, WR, Skylandy su lestenky.u Seawolf je zaujimava prave ta kombinacia brusene/lestene plochy Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
edas Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Budeme si muset dát café v Avionu . Jsou parádní.
Leviathan Odesláno 20. listopadu 2014 Autor Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Budeme si muset dát café v Avionu . Jsou parádní.velmi rad..ty chodis do Bratislavy tie utorky?
edas Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Většinou.. Zavolám Ti a něco domluvíme ;o)
kospex1 Odesláno 20. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 20. listopadu 2014 Paráda,krása,gratulace.Mám stejný pocit z mých nových GKo1
Sphinxx Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Myslis tieto:-) su velmi podobne a zaroven kazdy ine...Luneta, rozlozenie chrono, pohon, WR, Skylandy su lestenky.u Seawolf je zaujimava prave ta kombinacia brusene/lestene plochy Ne, tyhle jsem nemyslel, ale teď jsem si uvědomil, že jsem si Tě spletl s jiným kolegou, který má "novější" Avengery, takže se omlouvám . Tyhle jsou oboje moc pěkné, no máš hezké kombíčko .
Martyp Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Užij si je, jsou super, opravdu chlapácký hodinky..! Mně dělaly radost cca rok..Navíc je na nich super, že i přes tu velikost se skvěle nosí a SuperQuartz z nich dělá opravdový bezúdržbový tooly..
ADIkov Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Super Becka, uzi si ich! btw ako pozeram na tvoje fotky je mi luto za moje SA resp dostavam na ne znova chut
barackpalenka Odesláno 24. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 24. listopadu 2014 To je pecka! Dvaja kamoši
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se