stosi Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Ahoj, chtěl jsem se s vámi poradit,včera jsem narazil na toto video http://www.hodinkee.com/blog/video-watching-the-supercomplicaiton-sell-at-sothebys,kde jsem v čase 0:00 až 0:04 narazil na zajímavý řemen.Otázka č.1: Myslíte, že by se hodil taky k alpinistům? Na netu jsem našel fotky na tmavých kožených řemenech. Neumím si to úplně představit.Otázka č.2: Kde pořídit?Děkuji
Darek73 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 Myslím, že by se k nim nehodil. Volil bych nějaký sportovnější.
villain83 Odesláno 21. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2014 ale hodil,já mám na Alpinisty asi pět řemenů a tenhle,respektive tmavší,plánuju,k těm hodinkám se toho hodí mraky,kombinace zelenýho ciferníku a zlatejch indexů dává prostor k nepřebernýmu množství možností,mám canvas,medově hnědý kožený Zulu,olivovej Nato strap a teď nově krásnej bund strap,v jiným vlákně už jsem psal,že jsem nikdy neměl k jedněm hodinkám tolik řemenů(a další v plánu),jen se toho nebát..já bych na ně fakt rád zkusil shell cordovan,pak to bude dokonalý....
tombas Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Tak napřed si kup ten řemínek a když se k němu nebudou Alpinisty hodit, tak si k řemínku kup ty rolexy .
Anela Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 a já jsem happy, že ode dneška můžu s alpinisty řešit stejný problém... zatím takto...
emef Odesláno 22. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2014 Ale jo. Ja mám takovýho koníka.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se