Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte, som tu nový a pokladám klasickú radu o kúpu. Hľadám automaty do 200?, najlepšie aby boli vhodne aj ku košeli aj k tričku. Asi 7 mesiacov dozadu som si kúpil Casio rady Edificie za 75? a som spokojný ale chcel by som postupom už niečo lepšie. Pozeral som Seiko, Orient poprípade Citizen na CreationWatch. Nebránim sa aj iným overením stránkam. Ďakujem za rady :)

Odesláno

ahoj, z tych eshopov este vyskusaj mywatcheshub.com, skywatches.com.sg a dutyfreeislandshop.com

ak si nie si isty automatmi, tak skus najprv kupit nejake jednoduche Seiko 5, keby sa ti nelubili, tak prerobis minimalne, ja som tiez zacal s nimi, buduci rok chcem vyskusat daco svajciarske, ale na Seiko nedam dopustit, za tie ceny...

• po měsících...
Odesláno (upraveno)

Nakoniec som hodinky nekúpil a rozmýšľam o kúpe teraz limit som zdvihol na max 400?

Najviac sa mi pozdávajú WENGER 70776, chcel by som niečo v podobnom štýle.

Alebo:

https://www.timestore.sk/Znacka/Tissot-303/PRS-200/Tissot-PRS-200-Chronograph-9105

Len tam sa bojím obchodu aby boli originál.

Odoslané z môjho iPad cez Tapatalk

Upraveno uživatelem MatoGalby
Odesláno

No to je terno, Invicta už kopíruje i Seiko Monster:-D. A samozřejmě lunetu z Omegy a zbytek bůh ví odkud...

Ty první jsou zase hnusná kopie Rolex Daytona, vyprdni se na tuhle pseudoznačku.

Odesláno

Pokiaľ sa Ti paci replika Monstier tak možno by nebolo zle pozrieť sa aj na predlohu: Seiko Monster

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...