digiMonster Odesláno 1. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2015 (upraveno) Presne ako ti tu radil jeden člen fora najlepšie je si omakať oboje hodinky na živo a vyskušať si ich a z ktorych budeš mat lepší pocit pre tie sa rozhodny..za mna by som šiel do TAG Heuer síce nie presne do tvojho modelu ja radšej niečo bez chrona na živo som skušal model Aquaracer 500M calibre 5 a brutal hodinky paradne spracovane ta luneta chodila ako po masle a univerzalny dizajn aj k obleku aj k džínom.poškuloval som svojho času aj po Longines Hydroconquest síce iny model ako tvoj uvedení ale bol som si ich pozriet na živo vyskušat a vobec ma neoslnili take tuctove hodinky skôr ma sklamali.ale každemu sa páči niečo ine hodinky su o emóciach ktore v tebe vyvolavaju každy den ked si ich nasadíš na ruku a pozeras sa na ne takže vyskušaj oboje a ktore ti učaruju viac tie si vezmy to je asi najlepšia rada . Upraveno 1. ledna 2015 uživatelem digiMonster
kuncák7 Odesláno 17. září 2015 Nahlásit Odesláno 17. září 2015 Kluci,myslim,ze tazatel uz ma davno vybrano :-))).
martin214 Odesláno 8. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2016 Aj keď už má vybraté a asi aj kúpené, dúfam že sa v tomto prípade rozhodol Longines
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se