zino Odesláno 30. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2014 Keďže vyberám rovnako ako pre mamu hodinky aj pre otca, založil som radšej dve vlákna, aby sa to nemiešalo. Chcem Vás teda poprosiť aby ste mi poradili aj hodinky pre otca. Podmienky mám tieto:tmavý ciferník, ľahko čitateľné ručičky (aby prečítal na blízko aj bez okuliarov)plnohodnotný kovový ťah (nie, tvarovaný plech)preferujem asi potápky (silné zápästie, tak nech vyniknú)mechanický strojček s automatickým náťahomcenový strop 700-750?Po návšteve pár hodinárstiev mám zatiaľ najväčšieho favortia: CERTINA DS Action Diver Automatic http://www.tissothodinky.sk/certina-C013.407.11.051.00Otázka je, nájdem k tomu ešte niečo na podobný štýl, čo by vedelo zamiešať karty? Píšem tú práve preto, aby som po nejakom čase nenarazil na niečo, čo by sa mi mohlo páčiť ešte viac a potom by som ľutoval, že som chvíľu nepočkal. Ďakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnass Odesláno 1. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2014 já bych ty certiny (pokud máme zůsat v tomhle cenovým limitu) bral hned..bejt tvůj tatínek.... skoro si myslím, že za ty prachy se těžko hledá něco lepšího... možná, ten model v titanu s šedým cipher by mohl bejt zajímavější trochu míň okoukanej...pár euro ti určitě sleví http://www.tissothodinky.sk/panske-hodinky/panske-hodinky-certina/certina-C013.407.44.081.00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondras_CZ Odesláno 2. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Co Steinhart? Možno i jiné barvy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zino Odesláno 2. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. prosince 2014 Ďakujem za tipy. Zatiaľ zostávajú tie Certiny ďalej favoritom. Titánová verzia tiež nemusí byť zlá. Skúsim porovnať naživo ak ich budú mať.Mimochodom, oplatí sa skôr kúpič cez net alebo radšej v kamennej predajni? Cenový rozdiel tam je približne 50-60? v prospech e-shopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 Koukni na nemeckej eshop. Koukal jsem na certiny sport 2014. U nas 16000 a v ndr 11000. A dovoz do čr PPL za 180 kc. Na Slovac o neco vice. Odesláno z tabletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2014 V 2. 12. 2014 v 18:47, zino napsal: Ďakujem za tipy. Zatiaľ zostávajú tie Certiny ďalej favoritom. Titánová verzia tiež nemusí byť zlá. Skúsim porovnať naživo ak ich budú mať.Mimochodom, oplatí sa skôr kúpič cez net alebo radšej v kamennej predajni? Cenový rozdiel tam je približne 50-60? v prospech e-shopu.Tu ich mas lacnejsie o 80?. A ked slusne poprosis dostanes este dalsiu zlavu. Kupil som tam dvojo hodiniek a v pohode. http://www.olfert-co.de/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se