Def Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Ahoj, čím víc koukám na ty tvoje Seika, tím víc je asi chci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Mas moznost. Zrovna je ma v prodejnim vlakne Lucid! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Už ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2015 Tak ne... Holt je uz jen zkusit najit nekde venku. Ale je to problem, nejak uz nejsou bezne v prodeji. Myslim, ze se vyprodali hodne rychle a je nejvyssi cas je sehnat. Do budoucna ocekavam narust ceny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 (upraveno) Škoda aby tak pěkné hodinky už nikdo nevzpomněl SRP561K1 Upraveno 15. července 2022 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 JaRooN už ten safír s AR už asi nedal tak tedy já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Já na to posledních 5 let neměl čas. Minulý týden jsme kolaudovali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 5. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2022 Sehnal jsem 561 tak jsem se vetřel k tobě. Krásně jednoduché přehledné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se