Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jedna zkušenost k tomuto známému prodejci na ebay, CEGY možná přidá další.

Ve zkratce: Zařizoval jsem u něj nákup pro jednoho místního člena. Hodinky měly být skladem, jenže po příjetí platby - což u solojapan není pohodlný paypal, ale bankovní převod - najednou skladem nebyly a čekalo se na dodání z Japonska. Hodinky měly být dle ideálního scénáře už minulý týden na ruce nového majitele, a to se do toho počítá i přeposlání z mojí adresy, na kterou měly dojít. Najednou ale byly dostupné k odeslání až během prvního týdne v prosinci, v další zprávě už to najednou nebyl ani druhý týden a vlastně se nevědělo, kdy budou. Takže storno a vrácení peněz, kvůli rozdílům v kurzu vznikla ztráta... 

Nechci ho tímhle úplně zatracovat, je s ním spousta dobrých zkušeností a ceny má slušné, jen si všechno 10x ověřte a nechte potvrdit dopředu.

• po měsících...
Odesláno

U solojapan jsem nakupoval dvakrát. V prvním případě byl drobný problém, že garanční karta nebyla vyplněná. Zhodou okolností se sbdb009 zastavily a já byl nucenej kontaktovat Altro. Po urgenci na prodejce jsem do týdne obdržel kartu orazítkovanou a vyplněnou a Altro provedlo opravu na garanci. Podruhé jsem kupoval sbbn015, kde bylo vše v pořádku.

Na emaily odpovída vcelku rychle, ikdyž při prvotním problému se zastaveným strojkem byla odpověď asi po 24h, což mě trochu znervoznilo, nicméně poté již v normě několika hodin. Při poslední poptávce na shoguny to bylo překvapivě rychle. Posílá ze Španělska, tudíž cena je finální.

Platba není možná paypalem, ale pouze bankovním převodem, což může někdo vnímat jako překážku. Jinak prodejce bych i přes drobný zádrhel s kartou doporučil a objednal si u Magiho znova.

• po měsících...
Odesláno

Pridam mou zkusenost s koupi sbbn015.

pozitiva:

+ cena relativne dobra

+ postovne zdarma

+ hodinky mel skladen (asi uz dost dlouho viz dole)

negativa:

- zarucni karta byla potvrzena 5 mesicu pred koupi, tzn. ze oficialni Seiko zaruka neni rok jak bylo uvedeno v popisu. Nebyl jsem na to upozornen predem a pohadkam ze si toho prodejce nevsim, tak tem neverim. Na vymenu hodinek nepristoupil, slevu vzhledem k uvedenemu nedal, takze celkove nedoporucuji, pripadne vse proverit pred zaplacenim. U sedivky jsem ochotny akceptovat mesic dva, ale 5 mesicu, to uz je moc, defakto se nejedna o nove hodinky.

Odesláno

Buď, anebo se nikomu nechce řešit vracení hodinek a poštovné na vlastní náklady + risk negativního feedbacku.

Pro mě už dávno skončil. Radši si to dotáhnu z Japonska.

Odesláno

Vraceni i vymena hodinek jsem zkousel, o tom nechtel ani slyset, dle nej je vse ok a zadny problem nevidi. Taky me dostala jeho hlaska, ze on urcuje pravidla, defakto na zadny muj navrh nepristoupil ...

Buď, anebo se nikomu nechce řešit vracení hodinek a poštovné na vlastní náklady + risk negativního feedbacku.

Pro mě už dávno skončil. Radši si to dotáhnu z Japonska.

Odesláno

Aha, tak to je jiná. Takže je to šmejd, protože teď už je jasné, že vyloženě lže. Nechceš to řešit, resp. rozmáznout? Přijde mi škoda, aby se nachytal někdo další.

Odesláno

Ono se moc neda jak, negativni feedback je asi to jedine.

Aha, tak to je jiná. Takže je to šmejd, protože teď už je jasné, že vyloženě lže. Nechceš to řešit, resp. rozmáznout? Přijde mi škoda, aby se nachytal někdo další.

Odesláno

Za me v pohode, bral jsem od nej sarb017 a sbbn015. Karta byla vyplnena vzdy o mesic predem u konkretnich hodinek. Rychla komunikace, slusna cena. Ale na blackheadove miste bych asi nehodnotil jinak...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...