SIOMON1206 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Ahoj magove, mam odreny antireflex na hodinkach neznate nekoho kdo to vylesti nebo vymeni sklicko. Servis EBEL u nas neni:(((((
semi001 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 Ahoj, jeden člen to kdysi sundaval ze svých sám... Zajímal mě postup, tak mi ho sepsal viz níže "Antireflex jsem sundával z Blancpainů, mechanismus jednoduchý - tuba leštěnky na autolak (Motip tuším), kterou používám na rozlešťování poškrábaných akrylových sklíček na vintage hodinkách. Na hadřík, papírovou páskou oblepit lunetu a šm.dlat a šm.dlat... Profíci si ještě to sklíčko počmárají lihovou fixou - lépe je pak vidět, kde se už brousilo. Práce na cca 15 minut i s oplachováním toho svinstva :-)"
xjr1 Odesláno 3. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2014 (upraveno) Přesně tak, sundaval jsem to diamantovou pastou, šlo to krásně, za chvilku hotovo. Pak to taky jde xerapolem, to trvá trochu dýl, ale zas je to asi šetrnější. Odleštění vrchního antireflexu mi dává větší smysl než kvůli tomu měnit sklíčko.. Upraveno 3. prosince 2014 uživatelem xjr1
long Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 SZ. Umíme i plus lehce třeba i pouzdro. :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se