Návštěvník maxipesfik Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 http://www.tchibo.cz/mechanicke-naramkove-hodinky-p400061826.html Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jsou krásné!! Objednala jsem je pro manžela k ječíškovi a nikdo mi nevěří, že se hodí k Patekům...
Petr_123 Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jsou krásné!! Objednala jsem je pro manžela k ječíškovi a nikdo mi nevěří, že se hodí k Patekům...Tak pravda, k ječíškovi se hodí:-)
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Tak překlep, tobě se to nikdy nestalo? Hrubky ale NIKDY nedělám! Jinak karma, jo? Šup
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Jo, aha, Petr_123 je učitelkáááá.
Pasion Odesláno 4. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2014 Správně tam mělo být Africanem:-)Petře, ten Afričan má háček nad c, jo? Tak příště pořádně prohlédnout, ano?
McStinger Odesláno 5. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 5. prosince 2014 Raci se neptej...Uč som ticho, veliteli . Keď sa na mňa tak presvedčivo pozeráš... P.S. Mám totiž takú úchylku. Všetkých, čo majú v avatare nejakého psa, si predstavujem, že tak naozaj vyzerajú. A celkom mám obavu stretnúť naživo straspola.
Kid_A Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 (upraveno) Sem jedinej kdo v tom vidi vostrej falzous omega de ville? edit. Aha, to je Tchibo....beru zpet... Upraveno 7. prosince 2014 uživatelem Kid_A
prischera Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Nejsi a nejen u tohoto modelu...
villain83 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Ty jo,jsem si nevsiml,ze je v tom svycarskej strojek,je to vubec mozny?
villain83 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Aha,ja si nevsimnul ceny,takze nic..
Kid_A Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 copak to je za strojek, tenhle ten Vintage AS 1690 s napisem JUSTINA?
Kid_A Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Pisou totok:Hodinový strojek byl ručně vyroben kolem roku 1960 v továrně Adolph Schild S.A. ve švýcarském městě Grenchen. Jedná se přitom o hodinový strojek zvaný New Old Stock, který má vynikající životnost a je neobyčejně přesný. Tento historický hodinový strojek s ručním nátahem, který se už nevyrábí... Dneska sem mluvil s hodinarem co ma 30 let praxe se vsim co existuje a neshledal nic divnyho.NOS...tak to potom jo. Dejte sem nekdo fotky, kdo je bude mit...
villain83 Odesláno 7. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 7. prosince 2014 Von i ten cifernik je peknej,ne ze ne,ale desitku bych za to nedal.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se