Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Podruhé do stejné řeky nevkročíš, potřetí ale ano  :mobile: .

Pánové, jsem asi opravdu magor. Dvakrát jsem měl CORE (All black, Leather), abych si je koupil potřetí. A to jsem ještě mimo to  měl safírové Ambity a kovové Elementy.

Na jaře jsem se rozhodl, že na kolo a skůtr nepotřebuji komplikované Ambity, sporttestující spoustu veličin, ale že mi bohatě postačí zcela bezúdržbové ručkové RC Citizen, které se více podobají hodinkám a díky dvou stovkové vodotěsnosti budou ideálními víkendovými univerzály.

Jenomže, jenomže. Člověk, resp. chronomagor míní a časem se vše zase změní. Už v létě jsem pociťoval, že mi jednoduché ABC hodinky chybí.  A tak jsem začal satelitovat kolem příslušných prodejen. Zajímaly mě garminy Fenix 2 zejména v limitované edici s neinverzním displejem. Zajímavé hodinky, pro mě však zbytečně nabité funkcemi a jak jsem se díval na internet, dosti komplikované. Vlastně můj zásadní požadavek byl storm alarm, který ovšem v současné době umí i Casio u některých nových protreků a G-shocků. A tak jsem zase čuměl na internet, četl a studoval. Podobná Casia i Suunta jsem v minulosti měl. U Casií mě lákala naprostá bezúdržbovost, u Suunta pro mě přehlednost a jednoduchá manipulace. Ale pořád jsem se nemohl rozhodnout. Navštívil jsem několik obchodů a vyslechl názory prodavačů. Nakonec se mi naskytla příležitost koupit Suunto Core Light Green, pro mně první Suunta s normálním neinverzním displejem. A tak bylo rozhodnuto. Doufám, že už mi opravdu zůstanou 

Pro doplnění jen pár základních technických dat:

- výškoměr, barometr, kompas, hloubkoměr

- stopky, odpočítávání

- alarm

- dual time

- záznamy naměřených hodnot

- vodotěsnost cca šnorchl

- podsvícení displeje

- jednoduše uživatelsky výměnná knoflíková baterie.

Závěrem pár fotek 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...