Přejít na obsah

Tag Heuer chysta Smartwatch

People

Doporučené příspěvky

Doufám že tahle speciálka zůstane jen na lodích a na břeh se tohle nikdy nedostane. Absolutní nevkus a krok úplně mimo... Nechápu na co jim je na ruce basic verze něčeho co mají v lodi v milionkrát lepším provedení... Asi to ocení až když vypadnou z lodi...  :clap:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...

tady jsou zdroje:

http://www.bloomberg.com/news/videos/2015-02-04/how-the-swiss-plan-to-tackle-the-smart-watch

http://www.bloomberg.com/news/articles/2015-01-19/tag-heuer-casts-aside-swiss-made-label-to-take-on-apple-watch

idnes to trvalo 'jenom' 8 dni prelozit clanek z bloomberg a vydat jako jako vlastni  :frusty:

Upraveno uživatelem IzTaPa
Odkaz ke komentáři

• po měsíci...

Nic pro mne, ani boha.

Odkaz ke komentáři

• po měsíci...
  • po 3 týdnech...

Hodinky-automaty smartwatch nikdy nenahradí, to je umění a hodnota to budoucnosti. Hodinky, nebo spíš "hodinky" které v sobě mají nějaký výpočetní výkon jsou samozřejmě předem jasně určené k poměrně rychlému přechodu k obsolenci. Na druhou stranu, tenhle kus elektroniky používám a musím říct, že mě určité aspekty hodně baví a pomůže to člověku být i produktivnější. Koncepce smartwatch mi jako celek nepřijde vůbec špatná a byl to logický krok ve vývoji elektroniky.

Tedy za mě? Až vyjdou, beru je. Na střídačku s "opravdovými" kousky. Chci si každopádně alespoň zkusit mít tu technologii a systém (který už jsem si zkusil a líbí se) v kombinaci se zpracováním, kterému se dá říkat hodinky, od výrobce, co to vážně umí.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...