Dimmu Borgir Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 (upraveno) Ahoj, jelikož se blíží svátky klidu a míru a moje přítelkyně je skoro z poloviny hodinkově postižena jako já, pořídil jsem jí pod jedli tyto časoměřiče. Vím, že si je párkrát toužebně prohlížela na netu, nenápadně jsem jí oťukal co do velikosti hodinek tím, že jsem jí zapůjčil na nošení svoje Seiko Spirit SCVS, abych zjistil, jak bude vyhovovat velikost hodinek o průměru 35,5 mm a výšce 12,6 mm (téměř stejná, Spirit jsou o 2 mm větší v průměru, o 1 mm nižší) a také abych zjistil, zda jí nebude vadit automat. Řekl bych, že si to sedlo. Tudíž jsem navštívil online malajsijský shop creationwatches.com a hodinky objednal. Dodávka hodinek mě příjemně překvapila, od objednání do dodání zboží uplynuly přesně čtyři dny, přes službu DHL Express. Naživo mi padly do oka. Jsou "mírně" bicolor, leštěné nerez plochy jsou jemně doplněny pár detaily ve zlatém odstínu. Konkrétně se jedná o indexy, korunku a orámování ruček. Na pozici 7 a 8 jsou malé zirkony, průhled na strojek je zajištěn přes srdíčko na ciferníku, jedná se o tzv. semiskeletony. Přesnost jsem vyzkoušel orientačně, dělala +6 vteřin denně. Tah je dostatečně dlouhý na moje zápěstí 18,5 cm, ještě má rezervu, tudíž se bude o dost zkracovat. Ciferník je perleťový, sklíčko minerální, mírně vypouklé. Zbytek viz rychlocvak mobilem. Myslím, že vzhledem k ceně se jedná o hezké a vcelku zajímavé hodinky, ale to samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha (či soudružky). SpecificationsMechanical Movement : ORIENT caliber 46A40 Made in JapanSelf-winding movement21 jewels21,600/hour vibrationsStainless steel caseConvex crystal glassSee-through casebackStainless steel braceletWater resistant to 50mDiameter 35.50mmThickness 12.60mm Upraveno 8. prosince 2014 uživatelem Dimmu Borgir
Arthur N. Odesláno 21. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 21. prosince 2014 gratulace, s nimi udělá parády, jéjej.....
instant Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Na tie som svojho casu tiez pozeral, pri podobnej prilezitosti. Damskych modelov tu vela nebyva, az ich obdarovana oficialne rozbali tak sem hod viac fotiek.
Jikoun Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Moc hezký. Gratuluju a ať se líbí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se