Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj, jelikož se blíží svátky klidu a míru a moje přítelkyně je skoro z poloviny hodinkově postižena jako já, pořídil jsem jí pod jedli tyto časoměřiče. Vím, že si je párkrát toužebně prohlížela na netu, nenápadně jsem jí oťukal co do velikosti hodinek tím, že jsem jí zapůjčil na nošení svoje Seiko Spirit SCVS, abych zjistil, jak bude vyhovovat velikost hodinek o průměru 35,5 mm a výšce 12,6 mm (téměř stejná, Spirit jsou o 2 mm větší v průměru, o 1 mm nižší) a také abych zjistil, zda jí nebude vadit automat. Řekl bych, že si to sedlo. Tudíž jsem navštívil online malajsijský shop creationwatches.com a hodinky objednal. Dodávka hodinek mě příjemně překvapila, od objednání do dodání zboží uplynuly přesně čtyři dny, přes službu DHL Express.  Naživo mi padly do oka. Jsou "mírně" bicolor, leštěné nerez plochy jsou jemně doplněny pár detaily ve zlatém odstínu. Konkrétně se jedná o indexy, korunku a orámování ruček. Na pozici 7 a 8 jsou malé zirkony, průhled na strojek je zajištěn přes srdíčko na ciferníku, jedná se o tzv. semiskeletony. Přesnost jsem vyzkoušel orientačně, dělala +6 vteřin denně. Tah je dostatečně dlouhý na moje zápěstí 18,5 cm, ještě má rezervu, tudíž se bude o dost zkracovat. Ciferník je perleťový, sklíčko minerální, mírně vypouklé. Zbytek viz rychlocvak mobilem. Myslím, že vzhledem k ceně se jedná o hezké a vcelku zajímavé hodinky, ale to samozřejmě záleží na vkusu každého soudruha (či soudružky). 

Specifications

Mechanical Movement : ORIENT caliber 46A40 Made in Japan
Self-winding movement
21 jewels
21,600/hour vibrations

Stainless steel case
Convex crystal glass
See-through caseback
Stainless steel bracelet
Water resistant to 50m
Diameter 35.50mm
Thickness 12.60mm

post-23230-0-92996400-1418046540_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Dimmu Borgir
  • po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...