nicomnik3333 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Rejnoky: 8 dní -12 s (-1,5/den) To je krásný, když se na světle ukážou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 3 minutami, nicomnik3333 napsal: To je nějaká tematická limitka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 27 minutami, Jiří Sedlák napsal: To je nějaká tematická limitka? ahoj ano , Seiko Supercub. Len som to hodil na iny remen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Před hodinou, nicomnik3333 napsal: ahoj ano , Seiko Supercub. Len som to hodil na iny remen A ten skútr k tomu máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Jsou stale magicky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Jenom ten index v chapter ringu u datumky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 6 hodinami, nicomnik3333 napsal: Pecka Dufal som, ze sa tu objavia. Kde si kupoval? před 1 hodinou, Jiří Sedlák napsal: Jenom ten index v chapter ringu u datumky. Presne, ten vyoseny poloindex ma drazdi nie len na aktualnych MM300. Inak su to samozrejme skvele potapky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 před 4 hodinami, Jiří Sedlák napsal: Jenom ten index v chapter ringu u datumky. Ten jde ve tme skvele videt. Ucelna vec co funguje. Vic mi vadi prospe”X” na ciferniku a korunce, ale je tak malej ze se to da zkousnout jeste. Celkove, ty hodinky maj takovou hloubku ze se jim da lecos odpustit :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Seiko SRPE03K1 s malou modifikací... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrais Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Barevna rucicka to umi vzdycky pekne ozivit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 30. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 9 hodinami, junior300 napsal: Pecka Dufal som, ze sa tu objavia. Kde si kupoval? Presne, ten vyoseny poloindex ma drazdi nie len na aktualnych MM300. Inak su to samozrejme skvele potapky. Ahoj, kupoval som v Bratislave v Avione v hodinarstve Chrono. Musim ale povedat ze som si tie hodinky rezervoval hned pri predstaveni nakolko mi bolo povedane ze sa bude cakat aspon dva mesiace co bola pravda a nakoniec prisli iba dva kusy. Inak je to velmi podarena limitka a ideal hodinky na leto s original nato strapom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nicomnik3333 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 9 hodinami, junior300 napsal: Pecka Dufal som, ze sa tu objavia. Kde si kupoval? Presne, ten vyoseny poloindex ma drazdi nie len na aktualnych MM300. Inak su to samozrejme skvele potapky. este jedna foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 12 hodinami, Ondrais napsal: Barevna rucicka to umi vzdycky pekne ozivit Tyhle taky neznám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 před 8 hodinami, nicomnik3333 napsal: Ahoj, kupoval som v Bratislave v Avione v hodinarstve Chrono. Musim ale povedat ze som si tie hodinky rezervoval hned pri predstaveni nakolko mi bolo povedane ze sa bude cakat aspon dva mesiace co bola pravda a nakoniec prisli iba dva kusy. Inak je to velmi podarena limitka a ideal hodinky na leto s original nato strapom. Dik. Som nevedel, ze Chrono predava aj Seiko. Mal som ich spojenych s Alpinou a Orisom. Tiez som zvazoval tieto zelene Super Cub, odkedy som nepremyslene predal SKX a zacali mi chybat. Tak uzivaj ulovok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Deep blue nebo black ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 (upraveno) Moc pěkný monstra, tě černá na lunetě drží dobře? Já dnes sváteční pětky, letos po docela nákladné GO. Musel jsem koupit jedny navíc, můj ciferník byl dost jetej. Teď mám dvoje, druhy s horším ciferníkem, neservisovaným ale slušně jdoucím strojkem, poškrábáním sklem a neorigo tahem. Takový do lesa. A můžu chodit jak Maradona. A proč tolik péče o obyčejný pětky? Dostal jsem je před více než 20 lety od babičky k maturitě. Upraveno 31. prosince 2022 uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 Černá v naprostým rychtyku, ale mám je zatím jenom rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 31. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2022 A nosíš nebo střídáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se