Lacifer Odesláno před 2 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 2 hodinami 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek123 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou starý ale dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
špelda66 Odesláno před 1 hodinou Nahlásit Sdílet Odesláno před 1 hodinou Před hodinou, kaktusář napsal: pěkný, jenom by to chtělo zkrácenou verzi tý kožky a bez kontrastního prošití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kaktusář Odesláno před 55 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 55 minutami před 44 minutami, špelda66 napsal: pěkný, jenom by to chtělo zkrácenou verzi tý kožky a bez kontrastního prošití já to tak různě zkouším, na čem se mi to bude líbit, jak je u mě zvykem, každou chvilku to mám na něčem jiném... černou s černým prošitím budu kupovat, jak se ocitnu v praze, chci si koupit tohle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladar91 Odesláno před 12 minutami Nahlásit Sdílet Odesláno před 12 minutami před 43 minutami, kaktusář napsal: já to tak různě zkouším, na čem se mi to bude líbit, jak je u mě zvykem, každou chvilku to mám na něčem jiném... černou s černým prošitím budu kupovat, jak se ocitnu v praze, chci si koupit tohle: Hirsche si muzes koupit i na chronoshopu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se