Návštěvník Snow Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 SIHH 2015 - A. Lange & Söhne Saxonia, Saxonia Automatic, and Saxonia Dual Time A. Lange & Söhne Saxonia A. Lange & Söhne Saxonia Automatic A. Lange & Söhne Saxonia Dual Time zdroj - http://www.watch-insider.com/news/pre-sihh-2015-a-lange-sohne-saxonia-saxonia-automatic-and-saxonia-dual-time/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Zrovna včera jsem si tu fotku, kde jsou všechny 3 společně (odkaz na Watch-Insider), prohlížel na Instagramu. Mě se moc líbí. Pro mě je to čistá dokonalost.A pak jsem si tam přečetl i několik názorů k té nové, menší velikosti. ?The designers slightly reduced the case size of two models. The diameter of the Saxonia with the L941.1 manufacture calibre is now 35.0 millimetres. With a reduced diameter of 38.5 millimetres, the Saxonia Dual Time is now the same size as the Saxonia Automatic.? 38,5 mm u takových hodinek je podle mě v pořádku. Ale není těch 35 mm už přece jenom málo? Co si o tom myslíte? A díky, Snowe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rastike Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) Elegantna a nadherna hodinarska praca. Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem rastike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vendaf Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2014 Mně těch 35 mm připadá také dost málo. Na fotkách je to O. K. , ale na ruce si to dost dobře neumím představit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se