cody Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Prosim zbehle kolegy o identifikaci a radu kde koupit. Kamarad by je mel rad letos pod vetvi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Ze to je rada 5 vim. Spis cislo modelu. Nebo idealne odkaz kde koupit spolehlive a za dobrou cenu. Zahranicni nakupy neni moje silna stranka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cooper2005 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Zřejmě Seiko SNE331, ale nejsem příliš Seiko odborník Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem cooper2005 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 jsou to SNE331 http://www.jomashop.com/seiko-watch-sne331.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Ze to je rada 5 vim. Řada 5 to samozřejmě není. Pětky jsou automaty a maj na cifru pětkový logo. Tohle jsou solární quartzky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 9. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Dekuji kolegove mnohokrat za rychlost, identifikaci, opravu, odkaz. Delal jsem to mobilem a nechal se zmast 100m a tim reminkem, mam na pilotnich petkach uplne stejnej. Napis solar jsem nevidel vubec:-( Myslim, ze kamaradovi udelame velikou radost. Nekde mu nakecali, ze tento model neni uz davno v nabidce. Cenu pocital vetsi.... povedlo se. Jeste jednou diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se