Návštěvník Snow Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 Mido Multifort 80th Anniversary GMT Edition zdroj - http://www.watch-insider.com/news/this-is-the-new-mido-multifort-80th-anniversary-gmt-edition/?mc_cid=bea57eea17&mc_eid=a70ebb0c75
People Odesláno 14. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 14. prosince 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/75717-mido-multifort-gmt/?hl=%2Bmido+%2Bgmt
digiMonster Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Tak tieto Mida sa podarili velmi pekne oblekovky inak neviete či tu je niekto na fore kto realne vlastni(l) model MIDO MULTIFORT TWO CROWNS? celkom mi motaju hlavu nestoja ani vela su presne v takej cenovej hladine kde si chcem kupit nove hodinky tak ma zaujma ake su..keby niekto kludne napište
Maxmillian Odesláno 13. února 2015 Nahlásit Odesláno 13. února 2015 Sakra ty jsou pekny! Doted sem mel jasno, ktery worldtimer chci a ted zas nevim ;-( Sent from my iPhone using Tapatalk
Kid_A Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 celkem to jde:) chtelo by to nejakej wristshot....
Maxmillian Odesláno 23. února 2015 Nahlásit Odesláno 23. února 2015 Tak jsem je mel par minut na ruce s tim, ze jsem je puvodne chtel koupit. Nevypadaji spatne, ale ... - dle meho maji nejakou divnou upravu rucek, protoze to vypada jako kdyby je nekdo odrel uz pri vyrobe a prislo mi, ze jsou na nich vlasecnice- motylova spona je fakt za trest a nechapu, ze to nekdo muze dobrovolne nosit- cena 850 GBP mi pri zadnem vypoctu nevychazi na 990 EUR Jeden rychly wristshot na zmrzly ruce...
Maxmillian Odesláno 24. února 2015 Nahlásit Odesláno 24. února 2015 Ze jo? Ono je to i na te fotce videt. Mel jsem tam jeste v ruce mido commander a tam tohle videt nebylo. Mozna to dela to pvd?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se