Oťas Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Pánové odborníci, nechci je kupovat, jelikož jsou mimo můj finanční limit,ale vrtá mi hlavou jedna otázka...jaký je mezi nima rozdíl? dal jsem si fotky obou vedle sebe a kromě vložky lunety jsem neviděl žádný rozdíl. Rolexáci nekamenujte mě! Jen mě to zajímá a v Roládách se moc neorientuji. Moc díky za odpověď
Oťas Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 ještě doplním, díval jsem se u obou na verzi no date...samozřejmě o lupě u subů vím...
semi001 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Ještě jsem neviděl nikdy SD noDate... Taky se jedná o to, jestli Tě zajímají nový, nebo starý modely... Můžeš, pro lepší orientaci, místo názvů použít ref. čísla
Lion Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73506-seadweller-116600-vssubmariner-116610/ http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/73609-seadweller-116600-vsdeepsea-116660/
Oťas Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 díky za reakce. a jak jsou na tom strojky, jsou stejné, nebo jiné...s tím datumem omluva. koukám že SD opravdu bez datumu nejsou
semi001 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 díky za reakce. a jak jsou na tom strojky, jsou stejné, nebo jiné...s tím datumem omluva. koukám že SD opravdu bez datumu nejsou3135, stejný u obou
stosi Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Nejlepší, co můžeš udělat je, že se na ně zajdeš podívat. Taky jsem dříve špekuloval nad fotkama, ale můžu ti říct, že reál je reál. Submarinery mě hodně příjemně překvapily, jak působí takový menším dojmem, než by jeden čekal.
xjr1 Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Jsou to prostě trochu jiný hodinky, který na fotkách vypadají velmi podobně. Chce to osahat, u mě vedou SD, kvůli pohodlnějšímu tvaru dýnka (čistě subjektivní záležitost). Včera jsem zrovna SD očumoval u Bechyněho a dal bych si říct, ale zas ne tolik, abych je vyměnil za GMT. Lupa k rolexu obecně patří a nic proti ní nemám, ale její absence mi na SD nevadí, ba naopak...
huhu4d Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Submarinery maju celkovo nizsie puzdro, SD nemaju lupu. Strojceky su rovnake u oboch. Vlozka lunety je taktiez ina.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se