Sborez Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Manželka pronesla, že jsou to hodinky jak po dědovi a že mě stále nechápe. Potěšila mne a já mám tyhle krásky zase o něco radši :-) Už je to přes rok co jsem tady zavítal a spustila se lavina. Vystřídal jsem toho spoustu a vydalo by to na samotný příspěvek, ale nejsem žádný velký spisovatel a hrabat se v minulosti mě taky moc nebaví. Takže nová současnost: V neděli jsem absolvoval dobrovolně povinnou společenskou akci v Žofíně. Nakonec se mi to líbilo ale daleko víc se mi líbila příprava. Čekal jsem napříležitost si pořídit nový oblek a tak jsem to spojil. Poslední dobou rád nakupuju ve Ferratu, takže jsem se nově blékl. No a k novému obleku nové hodinky, takže jsem se rozhlížel co by se dalo. Zalíbili se mi Hamiltony Intra-matic s rozměrem 42mm bez korunky, ale nesmířím se s tím, že tam není vteřinovka. Pak jsem narazil na inzerát šímy, který prodával čerstvě nabité Uniony Glashutte Viro date. Slovo dalo slovo a byly na ruce. Rozměr 41mm musel stačit a na ruce to nevypadá vůbec zle. Byly na hnědém krokoušovi a já doufám, že u mě nějaký čas vydrží. Druhá fotka na kůži od Zrna.
lolohh Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Hodinky krásné, ale ten světlý řemen se k nim vůbec nehodí. Nechceš mi ho prodat?
LovecK Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Hodinky pekne, ale zadna velka pilotaz, sup s tim remenem k lolohhovi...
Rodkopf Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Super hodinky, mi k nim ta světlá sedí!
MJ. Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 pěkný to mášručky a indexy sou stříbrný? na druhý fotce to tak vypadá, ale na první sou v nějakym stealth modu
lolohh Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Hodinky pekne, ale zadna velka pilotaz, sup s tim remenem k lolohhovi... Tě sice Lovečáku neznám, ale vypadáš rozumně! Což se bohužel nedá říct o Rodkopfovi
Sborez Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 (upraveno) Ten světlý jsem na ně oblékl dnes, chvíli to ponosím a uvidíme. 21mm řemenů tady moc není, tak jsem neváhal s nákupem, když Ondra prodával. Chvíli tomu dám. Sháním tah, ale je to raketa... Indexy a ručičky jsou skutečně nádherně stříbrné, pouze hladké bez vzorování. Stejně jako cifr. Jsou krásně čisté a hezké.... .-) Upraveno 17. prosince 2014 uživatelem Sborez
VitekB Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Mám rád tyhle hodinky, kde zadání zní "prostě hodinky, ale kvalitní", ovšem tu bílou datumovku bych asi nerozdýchal.
Sborez Odesláno 17. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Mám rád tyhle hodinky, kde zadání zní "prostě hodinky, ale kvalitní", ovšem tu bílou datumovku bych asi nerozdýchal. Musím udělat lepší fotky, naživo ta datumovka tolik nevadí, řekl bych i že lehce nabourává tu jednolitost a to je dobře.
VitekB Odesláno 17. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 17. prosince 2014 Za lepší fotky budu vděčný, rád se pokochám. On hlavně AR pak na dobrém světle dělá s ručkami divy. I dýnko na německých fotkách vypadá výborně.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se