travex Odesláno 2. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2015 Mě jen vrtá hlavou, proč by Tissot T-Touch Expert neměly být po namočení ve vodě v pohodě. Problém bych spíše viděl u těch kníračů.
Qvido Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Neumíš používat Google???Zmizíku nebuď zbytečně skromnej, byl to tenhle
rejan Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Knírači jsou v pohodě,utekli domů. Nikomu žádnou reklamu nedělám.S hodinkami mám zkušenost takovou,že nejvíc jim škodí teplotní šok.Teplota na ruce cca 30st. a najednou 0st. těsnění se smrští a do hodinek se dostane voda.takhle se mi podařilo utopit před mnoha lety Prim Sport které jsem z ruky dal do dobře vychlazeného piva. :clap:Tak jen čumím,že Tissotky to přežili.
rejan Odesláno 3. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Hele ten příběh je jak malé PR na T-Touche a Z1 Hlavně že jsi OK Hele,není to příběh,ani PR prostě se to stalo.Njn může se stát komukoliv.
Qvido Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 může se stát komukoliv.Může se stát jen tomu kdo chodí po tenkém ledě
straspol Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Může se stát jen tomu kdo chodí po tenkém ledě+1000 bodů, zásah do černého.
odjinud Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 Taky jsem se jednou jako teenager při bruslení propadl.Zajímavý je, že se z tý vody blbě leze, protože kombinace led a rukavice docela klouže. Bejt tam po krk, nevylezl bych.
Qvido Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 (upraveno) Zajímavý je, že se z tý vody blbě leze, protože kombinace led a rukavice docela klouže. Bejt tam po krk, nevylezl bych.Na to je dobrý tohlencto Upraveno 3. ledna 2015 uživatelem Qvido
travex Odesláno 3. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2015 https://www.youtube.com/watch?v=VpJqKNeyaac
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se