Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ruske hodinky v zbierkne nemam, ale pokukujem po nich. Pozeral som to video s muzikom, co je reklama na tie nove Rakety, co maju davat na p...l imperialistickym ETA kalibrom a nasiel som toto video. Velmi sa mi paci ten dizajn, aj ked uznavam ze ziadna velka hodinarina. Ale ten napad s kruhovymi ruckami je zaujimavy. Nemali ste to niekto niekedy v ruke? :)

Odesláno

Mam pocit, ze to bude novsi dizajn, kedze ked dobre vidim, je tam dole na ciferniku uvedene "Sdelano v Rossii"

Odesláno

nojo, pěkný video, zřetelně viditelný a rozpoznatelný díly a zvuk v souladu s tím co se právě děje. Dobrá synchronizace, to je gut. Jen myslím, že jak píšeš - žádná velká hodinařina - moc nesedí s tím co tam je rusky řečeno - že ten to kaliber 2609 je jeden z nejlepších, co se v Rusku dělaly. Historie výrobce hodinek Raketa by tomu i odpovídala, táhne se od dob cara Petra I., to je o něco  déle než třeba Prim v česku.  :lol2:

Co třeba tyhle?  /foto z watch.ru/

**

post-18915-0-64797200-1420192650_thumb.jpg

Odesláno

Hezkeeee.... :) Pekny tvar a dizajn cifernika....predpokladam ze to ruzovo-zlate sfarbenie je len fotkou, ale myslim ze by im pristalo aj tak...Cital som uz nieco co sa tyka tovarne, ze je to vyroba zalozena este Petrom I....maju tradiciu no...skoda len tej reklamy na styl propaganda KLDR :sad01_anim:

A ten nazov Kopernik sa myslim celkom hodi....mozno ich nikede najdem :)

Odesláno

Ahojte,

jedny "Koperníky" mám, jednu dobu bylo Aukro těchto modelů plný a ještě veliký modely Raket s 24h. cifrem- s némlich stejným strojem,

jsou to příjemný "velký" hodinky, velký?- spíše vysoký, což podtrhuje tu max. kulatost pouzdra; ručky jako fajn dizajnovka, takový ty jejich družice, lunochodi a jiný obíhači mě na ruskejch hod. baví :)

post-37273-0-17302700-1420205753_thumb.jpg

post-37273-0-33492100-1420205806_thumb.jpg

Odesláno

Ahojte,

jedny "Koperníky" mám, jednu dobu bylo Aukro těchto modelů plný a ještě veliký modely Raket s 24h. cifrem- s némlich stejným strojem,

jsou to příjemný "velký" hodinky, velký?- spíše vysoký, což podtrhuje tu max. kulatost pouzdra; ručky jako fajn dizajnovka, takový ty jejich družice, lunochodi a jiný obíhači mě na ruskejch hod. baví :)

Spickove.. :clap:  :wub:  ..parada (som zeleny zavistou), a 24 hodinovy cifr to je tiez dalsia vychytavka, po ktorej pokukujem......hned idem prehladat aukro ci daco zaujimave nenajdem :P ;)

Odesláno (upraveno)

nojo, ale žádný kosmonaut by s tím nikdy neletěl, ani ruský.

Jsou i tmavé, jak vidno z obr. ruského watch.ru, je to tedy technická zajímavost, na ruku bych to nechtěl.

**

post-18915-0-52705400-1420218742_thumb.jpg

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

umíš rusky?

**

Dokazem si citat azbuku, aj ked pomalsie ako latinku a obcas nieco chytim...ale zeby som vedel, to sa povedat neda :(  Rustina na ZS ma uz nepostihla, kedze som mladsieho datumu vyroby....azbuku som sa naucil citat a pisat len tak, lebo proste v nasich koncinach na to clovek narazi a vela slov je podobnych.

Odesláno (upraveno)

ok, tak dobrá, aspoň něco, vnoř se do ruských hodinových serverů, zaregistruj se a doufej, že ti je budou schopný pomoci vylovit. Musíš se prostě odvážit, to je vše. Tenhle obrázek je starý, ten nepomůže, dává jen naději, že tam jsou a určitě ne jedny. Try it.
Přeju úspěch :cheers:
**

Upraveno uživatelem eloga
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Zdar páni,

Tak se mi povedly tyhlety strojkový Rakety v azbuce, kalendář už nikdy nebude ukazovat, že dnes znamená zítra..:-) ale hrajou krásnejma barvama a včera na noční...air freight, sea freight, sajrajt :)

To tahání za korunku při změně číslice datumu nejni teda pro žádný buřtoprsty.

post-37273-0-05504700-1421783835_thumb.jpg

post-37273-0-50146800-1421783848_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno

zdarec,

po dlouhý době jsem kápl na pěkný UFa, dominantní, sladitelný, co lidí se mi dnes kouklo na ruku, znalec i přimrkl v tramvaji:-)

post-37273-0-33631300-1436903296_thumb.jpg

• po 2 týdnech...
Odesláno

Spickove.. :clap:  :wub:  ..parada (som zeleny zavistou), a 24 hodinovy cifr to je tiez dalsia vychytavka, po ktorej pokukujem......hned idem prehladat aukro ci daco zaujimave nenajdem :P ;)

Myslíš tyto ? 2623H

post-7982-0-75036300-1437653451_thumb.jpg

post-7982-0-81550900-1437653497_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...