Přejít na obsah

revue gt

Členové_50
  • Příspěvky

    637
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Moravskoslezký kraj

Návštěvy profilu

9 254 zobrazení profilu

revue gt's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Chtěl bych se zeptat. Mám vyžínačku STIHL FS45 a zajímalo by mě, jestli má ještě cenu jí dělat opravu a případnou generálku, má cca 15 roků. Je na ní poškozený spínač, viz. foto.
  2. Nepatří to tady, ale.....
  3. Tak jsem zjistil, co a jak. Hodinky jsou prý vyrobeny v tři kusové sérii v Eltonu za cenu 119 000kč . Jsou focené v obchodě.
  4. Fotila to jeho žena, poprosil jsem ji, jestli mi nepošle další fotky, tak uvidíme. To hrubé zpracování, jsem myslel i na ty Diplomaty z Eltonu.
  5. Děkuji, mě zarazilo, že to zpracování, je takové hrubé, na těch nožkách, jde vidět to frézování. Někdo už tvrdil, že je to polský dovoz z Číny a montované v Polsku.
  6. Chtěl bych se zeptat na tyto primky, nejsou moje, ani o nich moc nevím. Byly vytvořeny dříve, nebo jsou udělaný teď na objednávku? Nebo fejky? Když tak, co je na nich blbě ? Přidám fotku. S Bertovim svolením jsem je znovu umístil zde.
  7. Chtěl bych se Vás zeptat, je opravdu u toho Facebooku potřeba odsouhlasit ty podmínky pro ,,náš region" ? Je to originál upozornění, když se tam zmiňuje ten region a z Facebooku se nedá normálně vrátit, odhlásit? Dík za odpověď.
  8. Děkuji, myslel jsem si, že jich bylo více.
  9. To byla rychlovka, moc Ti opravdu děkuji.
  10. Zdravím členové, vzpomínám snad na starý francouzský film o příběhu o chudé divce na venkově, které tajně zastavil pramen vody asi její strýc. Ke konci nakonec pramen otevřel a snad i začala fungovat kašna v malém městečku. Možná že to bylo i na 2 - 3 nezávislé filmy. Nevzpomene si někdo na název? Roman
  11. Zkoušel jsem souhlas a pak to po mě chtělo email, tel.číslo a na to jsem se vybodl, ale dnes už to neudělalo, snad. Co používáš za prohlížeč? Roman
×
×
  • Vytvořit...