Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

děkuji všem za gratulace, moc si toho vážím, ovšem většina se domnívá, že jsou to velké hodinky, rád bych vás z tohoto omylu vyvedl. Na sport používám Suunto Ambit2 s GPS a to jsou panečku hovada, Ploprofy jsou jen taková střední třída :clap:

Prosinec 2014, Monte Rosa, Itálie:

post-5807-0-76451300-1421165084_thumb.jpg

post-5807-0-75681900-1421165098_thumb.jpg

• Odpovědi 65
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Teda chlape, to, že jseš hodinkově divnej (jako my všichni), je jasný od pohledu na srazech a taky proto, že jsi byl tuším první, kdo tu měl Mlynářky SAR (určitě jsi byl první u koho jsem je naživo viděl a myslím, že jsme spolu probírali, že to jsou Tvé definitivní :lol2: ).

A tohle se Ti podařilo parádně. Omega PP prostě nářez a ikona nejvíc, jako bonus kulervoucí design (a zápěstírvoucí váha). Tleskám a upřímně gratuluji!!

Odesláno

Ahoj, obivuju s udivenym vyrazem posun od Helsonu k novym Ploprof, jsou to polde me dost jine hodinky. Pokud byly nove Ploprofy cilem, tak je to pro me pochopitelnejsi o neco, ale pak bych spis cekal, ze pujdes do nejakych peknych vintazi, jako ma Jirka. Me by zajimalo, co te na nich tak pritahuje, krom olbrimiho MI a naznaku odkazu na puvodni PP?

Odesláno

Seamaster, on 14 Led 2015 - 10:54, said:

Ahoj, obivuju s udivenym vyrazem posun od Helsonu k novym Ploprof, jsou to polde me dost jine hodinky. Pokud byly nove Ploprofy cilem, tak je to pro me pochopitelnejsi o neco, ale pak bych spis cekal, ze pujdes do nejakych peknych vintazi, jako ma Jirka. Me by zajimalo, co te na nich tak pritahuje, krom olbrimiho MI a naznaku odkazu na puvodni PP?

tak prvně u mne nebyl posun od Helsonů rovnou k Ploprofum, tou cestou jsem ponosil jak klasiku TH Aquracery, Monaca, Omegy Aquaterry, Bondovky 2x, Breitling SOH 46, IWC Aquatimery chrono, Seika Ananty, Monstra 2x, Samuraje 2x, MM300, několik Stainhartu apd., tak i hodinky mimo mainstream, jako například  Mühle-Glashütte S.A.R. Rescue-Timer,  Mühle-Glashütte S.A.R. Flieger-Chronograph, MeisterSinger Singular, jak vidíš prošel jsem si celkem pestrým spektrem. Ty Helsony jsem si kupoval jako náhražku za PP, protože jsem si nedokázal představit nosit tyhle hodinky "normálně" a trefit třeba futra, nebo chodník. Pak jsem si, ale uvědomil, že ty lepší hodinky nenosím, jen je pořád leštím a prodělávám na prodeji, za těch pět let, co jsem tu si troufnu tvrdit, že jsem takhle "vyhodil"  páďo. Sice jsem vlastnil spoustu krásných hodinek, ale neměl odvahu je každodenně nosit. Nakonec jsem se rozhodl, téměř všechno prodat ( u MeisterSingerů mi to bylo opravdu líto ) a nosit skutečně jen jedny pořádné hodinky, krom sportu denně, u Helsonů jsem si vyzkoušel, že tenhle tip mám rád a funguje to. No a když byla možnost  "zbavit" se všech hodinek formou protihodnoty, šel jsem do toho.

Zatím jsem PP nesundal z ruky, nosím je nejen do práce, ale vzal jsem si je dokonce i na chatu, kde jsem s nimi na znamení protestu nosil dřevo a přikládal do krbu, což jsem dříve nikdy nedělal s žádnýma hodinkama.

A proč jsem si nekoupil ten legendární model první generace? To bych musel natrefit na kus z roku 1973, kdy jsem se narodil a to bych se k nim opět choval jako k veteránům a jen je oprašoval. Ne, to bych se pořád točil ve kruhu, nic! Nové, safírová luneta - ta vydrží, jednoduché broušené pouzdro, kde se lehko opraví stopy nošení, snad 5 mm tlusté sklíčko, těm hodinkám snad nejde ublížit, to je předurčuje k dennímu nošení. 

........ty vo.e, to jsou kecy! Prostě se mi líbily a tak jsem si je koupil  :lol2:  :lol2:   :lol2:

Odesláno

OK< respect. To ze ses do nich zamiloval je argument, na nejz neni odpoved  :)  Helsony jakozto kopie puvodnich PP jsou tezce nositelne a pohodlne, kdo nemel na ruce neuveri, druhe strane ty novy PP, to je fakt android steroid a pokud je mas na denni noseni, mas muj plny obdiv. At se tesite oba dobremu zdravi preju:)

Odesláno

Ses slušně rozvášnil ale to co jsi napsal má hlavu a patu, je to vždycky o osobním pocitu z nošení...mně se třeba nový Ploprofy líběj, i když jsou to oproti klasice takový leštěnky. A jsem rád, že jsem ti k nim vlastně nevědomky pomohl

Odesláno

Díky kluci,  s oběma naprosto souhlasím. Dnes jsem měl trochu času a tak jsem si hrál s řemenama, mesh je sice jednoznačně nejlepší a na diverskách nemá kožka co hledat, ale myslím, že tohoto krokouše chvíli ponosím. Dokud je ta zima.

post-5807-0-43574800-1421254375_thumb.jpg

Odesláno

Absoulutní pecka Tool watche na léto jak vyšité, poslední kousek co mi chybí, ale budu muset  ještě pošetřit...ale určitě mi neutečou, jsem koukal na tu bílou variantu a taky není špatná...že bych pořídil poslední kousek v bílé.....jako proč ne?....užívej a ať slouží....xxx

Odesláno

Díky kluci, vnímám každý příspěvek a omlouvám se, že nereaguji na každý zvlášť, ale bohužel není toho času.

Ploprofy mi dělají velkou radost a ta jejich velikost mě naopak baví :thumbsup_anim:  . Jak jsem nasadil aligátora, už jsem ho nesundal, ale časem chci pořídit ještě kovový tah a oranžový origo kaučuk, ale ten jsem zatím  našel za 5000,- Kč a to je teda celkem mazec.

takhle vypadá moje současná rodinka

post-5807-0-01766800-1421835770_thumb.jpg

post-5807-0-75167100-1421835786_thumb.jpg

Odesláno

Ak sa nemyslim, tak tvoje Sharkmastre skoncili u mna, tiez viac menej ako testovacka na Ploprof. Musim povedat, ze su presvedcivejsie ako by clovek ocakaval. Dostali novy orange Isofrane a uz sa tesim na leto :)

post-5411-0-47271100-1421837039_thumb.jpg

Odesláno

Ak sa nemyslim, tak tvoje Sharkmastre skoncili u mna, tiez viac menej ako testovacka na Ploprof. Musim povedat, ze su presvedcivejsie ako by clovek ocakaval. Dostali novy orange Isofrane a uz sa tesim na leto :)

jestli mají na pouzdře vyražené číslo 50, tak potom jsou to ty moje. Gratuluji a užívej si jich, ten Isofrane jim sluší, ale vidím, že jsi jim vrátil původní aretační tlačítko - pozor! do moře nasaď raději ten nerez, to originální se v moři rozpouští.

Odesláno

to originální se v moři rozpouští...

to je patina, na to se hraje :D

Jinak ten originál kaučuk máš na mysli ten s koženým vrškem? Protože to je lahoda a 5t je ještě dobrá daň.

Odesláno

gougy, on 21 Led 2015 - 12:15, said:

to originální se v moři rozpouští...

to je patina, na to se hraje :D

Jinak ten originál kaučuk máš na mysli ten s koženým vrškem? Protože to je lahoda a 5t je ještě dobrá daň.

no, taková lehká patinka :lol2:  , každopádně Helson poslal tlačítko nové a já jsem nechal pro jistotu udělat ještě nerezové a silonové

post-5807-0-19602800-1421841128_thumb.jpg

a ten kaučuk myslím tenhle, samotný, bez spony

post-5807-0-53844000-1421841223_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

aha, tak to je tak trochu kaučuk a zároveň náhradní pás na rolbu, to je jiná   :D

Edit: ale vykládej mi, že se bez něj obejdeš :lol2:

Upraveno uživatelem gougy
Odesláno

AHOJ. No pěkný, pěkný Omegy. Jen na co je ten oranžový knoflík? Opravdu nezvyklý model.

DOSA

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...