Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 41
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník RaGe
Odesláno
...jejejejej, to je ale hodinek, díky :smile_anim:

To ať máš trošku zamotanou šišku ! :thumbsup_anim:

Odesláno

Keďže som si všimol, že Ti tu niekto poradil Aviator chronograf 31681 a ja ich sám mám a som s nimi veľmi spokojný, skús kliknúť na tento obchod: http://www.poljot.at/webshop/catalog/produ...products_id=414 , za 265 ? to už je celkom dobrá cena, že? Ja som si ich kupoval tiež tam a to už boli mojé druhé hodinky. Tieto Aviator-y mám ja ale s minerálnym sklom, pretože som to tak chcel. Mám obavy z krehkosti zafíru. Presnosť je vynikajúca. Keď ich nosím (striedam viac hodiniek), tak sa zmestím do asi ?2 sek/24 hodín. Som spokojný aj s rezervou na jedno natiahnutie. Stačí ak ich budeš naťahovať každý druhý deň.

Návštěvník RaGe
Odesláno

Dneska jsem ty Cityzeny viděl naživo v Koscomu a nějak mě nezaujaly. Šíleně přeplácaný, ale to je jen můj názor.

To Bodacat : Jestli můžu jednu radu, která tady už mnohokrát zazněla, než si hodinky koupíš, zajeď se na ně někam podívat a vyzkoušet na ruku. Spoustu hodinek co se mi líbilo na fotce byly v realu nic moc a naopak jsem byl překvapený když jsem viděl ty "škaredé z fotky" na ruce !!!

Já byl dneska ve 4 prodejnách a 3 antikvariátech a pánové v tom vedru to byl hrdinský čin :thumbsup_anim:

Návštěvník RaGe
Odesláno

Souhlasím s Dynnem, poljoty jsou super !!! Dneska jsem na ně koukal ve dvou obchodech.

Hodně skvělých referencí tady má taky Julian Kampman http://www.poljot24.de/

Výše zmiňovaný Kubson s ním obchoduje, je schopen domluvit slevu a Julian na požádání ZDARMA před odesláním hodinky zkontroluje a seřídí !!!

:thumbsup_anim:

Odesláno

Dynno - pěkně jsi mi zamotal hlavu, přestal jsem si dělat iluze a ty mi sem hodíš takovou cenu, to je k zamyšlení :smile_anim:

Určitě si je pujdu okouknout a vyzkoušet, mají je v Hradci Králové, zdají se mi dost velké na mé 18cm zápěstí...

Taky jsem už dostal kontakt na Juliana Kampmana, že je to 100% vstřícnost.

Budu dále pokukovat...

Všem děkuji :notworthy:

Návštěvník RaGe
Odesláno

Kampman je super !!! Vyzkoušej a uvidíš, že ti padnou jak hrnec na prdel !!! :thumbsup_anim:

Odesláno
Kampman je super !!! Vyzkoušej a uvidíš, že ti padnou jak hrnec na prdel !!! :thumbsup_anim:

Bohužel jsem psal o Citizenech, že si je mohu vyzkoušet, ale jak budu v Praze, tak určitě vyzkouším Aviator-y

Návštěvník RaGe
Odesláno
Bohužel jsem psal o Citizenech, že si je mohu vyzkoušet, ale jak budu v Praze, tak určitě vyzkouším Aviator-y

Hlavně si kup takové hodinky, které se líbí tobě !!!! Já se teď (se svolením partnerky) zamiloval do Seiko orange monster :thumbsup_anim:

Odesláno
Hlavně si kup takové hodinky, které se líbí tobě !!!! Já se teď (se svolením partnerky) zamiloval do Seiko orange monster :thumbsup_anim:

No to je právě ono, "Seiko orange monster" se mi zdají takové nějaké?!?! Nevím jak bych to řekl, nechci zde nikoho urazit, no prostě to není můj styl :worried_anim:

Teď ani nedokoukám :starwars: v televizi a jdu :sleeping_03anim: Mám toho dnes dost. Dobrou všem...

Odesláno
Keďže som si všimol, že Ti tu niekto poradil Aviator chronograf 31681 a ja ich sám mám a som s nimi veľmi spokojný, skús kliknúť na tento obchod: http://www.poljot.at/webshop/catalog/produ...products_id=414 , za 265 ? to už je celkom dobrá cena, že? Ja som si ich kupoval tiež tam a to už boli mojé druhé hodinky. Tieto Aviator-y mám ja ale s minerálnym sklom, pretože som to tak chcel. Mám obavy z krehkosti zafíru. Presnosť je vynikajúca. Keď ich nosím (striedam viac hodiniek), tak sa zmestím do asi ?2 sek/24 hodín. Som spokojný aj s rezervou na jedno natiahnutie. Stačí ak ich budeš naťahovať každý druhý deň.

...a prosímtě, dají se ty Aviator-y na tom obchodě objednat i s kovovým páskem? Nikde jsem ho tam nenašel :worried_anim:

Odesláno
...a prosímtě, dají se ty Aviator-y na tom obchodě objednat i s kovovým páskem? Nikde jsem ho tam nenašel :worried_anim:

No ja som si ich objednal tak ako sú, ale na www.ruskychronograf.sk som si objednal presklenné dno a kovový ťah ma veľmi netrápil. Teraz mám kožený remeň, ale ten pôvodný za veľa nestál, tak mám Hirch. Myslím že na tie hodinky pasuje ten s označením MB-01.

Ale neviem, či by Ti ho prehodili, alebo by si si ho musel dokúpiť. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...