Nicolas02 Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Omluva za prevraceni fotek ale apple ma svoji hlavu
gougy Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 za mě dobrý a protože nemám v lásce ty Seiko "pětkový tahy", úplně je vidím i na černém voděodolném řemenu se žlutým prošitím.Každopádně moc dobré hodinky, gratuluji, ať Ti dělají jen radost
People Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Super. Pamatam si ked som pred par rokmi este byval v prahe a kupoval som ich pre kamosov z ebay po 80 usd. To boli casy.
CEGY Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Super. Pamatam si ked som pred par rokmi este byval v prahe a kupoval som ich pre kamosov z ebay po 80 usd. To boli casy.To je pryc. Ja kupoval na vanoce pro pani s bilym cifrem a cena vysla na 5k.
People Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Vediet to, tak by som si mininalne jedny nechal aj ked vtedy na moju studentsku ruku boli velmi velke.
ggrand Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 (upraveno) People: "na moju studentsku ruku boli velmi velke"Hodinky velikosti Monster a velké ? Jakou máš ruku teď ? za mě dobrý a protože nemám v lásce ty Seiko "pětkový tahy", úplně je vidím i na černém voděodolném řemenu se žlutým prošitím.Každopádně moc dobré hodinky, gratuluji, ať Ti dělají jen radost Vůbec nevíš, o čem mluvíš. Tenhle tah je kvalitou výrazně nad úrovní tahu,co je např. na Sumách. Bohužel. Gratuluju k výbornému výběru. Už na ně jen dát vložku lunety z SKX007 a nemají chybu. Upraveno 15. ledna 2015 uživatelem ggrand
ava Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Seiko SKZ211K1, také jsem je měl, nejvíce se mě líbí ty bíle.
gougy Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Vůbec nevíš, o čem mluvíš. Tenhle tah je kvalitou výrazně nad úrovní tahu,co je např. na Sumách. Bohužel.Je to možné, nicméně krom GS se mi od Seiko žádný tah na ruku dávat nechtěl, že by tohle byla vyjímka?
Nicolas02 Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Ja sem prave pridal tyhle jeste k tem s pepsi lunetou ale tyhle se mi libi o moc vic a urcite je budu i nositikdyz premyslim ze vymenim za kozeny remen a nebo gumu ten tah co tam je ted...
Nicolas02 Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 za mě dobrý a protože nemám v lásce ty Seiko "pětkový tahy", úplně je vidím i na černém voděodolném řemenu se žlutým prošitím.Každopádně moc dobré hodinky, gratuluji, ať Ti dělají jen radost Kazdopadne dekuju za prani a vim ze ty hodinky nezklamou me to spis ja je az je zavri casem do boxu a vyndam az se budou prodavat...vsichni to zname ne?
Bradkoun Odesláno 15. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Obrať apple vzhůru nohama a máš fotky OK. Jinak gratulace.
Nicolas02 Odesláno 15. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2015 Obrať apple vzhůru nohama a máš fotky OK. Jinak gratulace. No to by asi slo...jak se rika dobra rada draha...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se