Přejít na obsah

COSC certifikát od Omegy

sauce

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

můžeš si koupit pro panerai : http://cgi.ebay.com/PANERAI-C-O-S-C-New-ol...id=p3911.c0.m14

já mám u P certifikát z roku 2008 a hodinky jsou z J serie (2007) - je to celé na hlavu postavené

To ja bych radsi ten od becek nez od OP ;) A docela bych mel i radost kdybych mohl dostat podle cisla hodinek primo k tem svym, jinak je to uplne na ho*no ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník YPO
A docela bych mel i radost kdybych mohl dostat podle cisla hodinek primo k tem svym, jinak je to uplne na ho*no ;)

to stejně nikdy nezjistíš, protože na certifikátu je pouze číslo kalibru, který většina z nás nikdy neuvidí - certifikát nijak nesouvisí s číslem hodinek nebo pouzdra

Odkaz ke komentáři

to stejně nikdy nezjistíš, protože na certifikátu je pouze číslo kalibru, který většina z nás nikdy neuvidí - certifikát nijak nesouvisí s číslem hodinek nebo pouzdra

Ja bych naivne predpokladal, ze kdyz uz si o to clovek napise, ze mu poslou certifikat k jeho strojku, ktery je zasazen do pouzdra co ma na ruce a ne ke strojku, kterej putoval v hodinkach na druhej konec sveta ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Ja bych naivne predpokladal, ze kdyz uz si o to clovek napise, ze mu poslou certifikat k jeho strojku, ktery je zasazen do pouzdra co ma na ruce a ne ke strojku, kterej putoval v hodinkach na druhej konec sveta ;)

proč naivně ? já myslím,že to tak i je - píšu jenom o tom,že se autenticita dá identifikovat jenom podle kalibru

Odkaz ke komentáři

proč naivně ? já myslím,že to tak i je - píšu jenom o tom,že se autenticita dá identifikovat jenom podle kalibru

No pokud to dopadne jak u tebe ze mas certifikat k jinym hodinkach (tak jsem to pochopil) tak uz bych se nicemu nedivil ;)

Kazdopadne by me docela zajimalo jak je to s tim beckovym COSC, jestli a jak se d aobjednat, pripadne kolik si za nej reknou ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO

já nevím jestli mám certifikát k jiným hodinkám - možná,že se pouzdro J serie (2007) "dodělávalo" ještě začátkem roku 2008 (mám jedno z posledních čísel serie)

jinak souhlasím s Milisem je to k h***u

Odkaz ke komentáři

...to je logicky zaver vyvozeny z tvoji kauzy. A nebo si staci jenom dupnout...

No, přestože jsem to vyvodil z mé kauzy, tak nakonec bych se asi přiklonil spíš k tvé úvaze s tím dupnutím. Hrál by pro to ten fakt, že už v prvním mailu, jak jsem psal, jsem jim poslal sken IW karty, ze které je jednoznačně vidět, kdy byly hodinky koupený. Takže tohle jejich "dodatečný" zjištění spíš odpovídá stylu "porážce se vztyčeným hledím" :) Navíc jsem jim v mailu docela dost brnknul na jejich ješitnost, celkem jasně naopak definoval svou rozladěnost a poukázal na fakt, že v jiných případech majitelé Omeg certifikát dostali zadarmo, což je vůči mně "unfair". Ale to jsou jen mé dohady, bůhví jak to bylo...

to New Milis: samozřejmě, že je to z racionálního pohledu celkem na nic, ale já to prostě chci... :)

Odkaz ke komentáři

Tos asi myslel ty Bcka, ze? Protoze Omega ma SN na strojku i pouzdre a tedy i COSC certifikatu co vim...

To Milis: certifikat samo nijak nepomuze k celosvetovymu miru, ale beru to jako soucast toho produktu, takovej rodnej list ;)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník YPO
Tos asi myslel ty Bcka, ze? Protoze Omega ma SN na strojku i pouzdre a tedy i COSC certifikatu co vim...

To Milis: certifikat samo nijak nepomuze k celosvetovymu miru, ale beru to jako soucast toho produktu, takovej rodnej list ;)

myslel jsem to tak, že SN pouzdra není nikde napsaný na certifikátu - takže se to dá identifikovat jenom podle SN kalibru

Odkaz ke komentáři

Takže certifikát dnes dorazil, uvnitř komplimentka, na které se mně omlouvají "za vzniklé potíže" a přejí mně hodně orgastického štěstí s používáním Seamasterů :) Tak jsem jim napsal "...moc děkuju", a jak mě opět přesvědčili o tom, že jsou firma, která se skutečně stará o své zákazníky.

V této souvislosti musím říct, že Seamastery jsou bezkonkurenčně nejpřesnější hodinky, co jsem doposud měl. Za poslední měsíc se zpozdily o 1 sekundu! Neuvěřitelné. Jestli jsem je nějak nevědomky správně odkládal. Nebo jim vyhovuje občasný pobyt na watchwinderu...

Upraveno uživatelem Kalifx
Odkaz ke komentáři

Nejsou to quartzky? ;) No si delam legraci samo. Ja teda mam jenom Seamastery a ty novy coaxialni jdou taky uplne presne.... ty starsi SMP po 4 letech ztraci 5 sec/den, ale tam to asi doresi Omega service, uz je cas...

No, na to jsem taky zvědavej. Jak se to bude časem měnit (zhoršovat) :) ... Kam chodíš na servis? Na kolik tak přijde taková "pětiletková" údržba s přeleštěním tahu a pouzdra?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...