Ruiz.aw Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 to budes prekvapeny, ze ked ti o 2 roky na dvere zaklopene japonsky exekutor. Ukloní se, omluví se a ..... Jak jsem říkal, zatím čekám na reakci, včera jsem jim opět posílal email na všechny adresy co měli na stránkách. Volat jim nehodlám :-) A k tomu putování .... na to jsou zatím příliš hezké, ale nikdy neříkej nikdy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Chceme foto, jak vypadají.Jsou to ty vlevo, kdyby někdo tápal Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 (upraveno) Upraveno 21. ledna 2015 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 (upraveno) Tady skupinové foto ze školení. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Toho vlevo dole jsem už někde viděl. Upraveno 21. ledna 2015 uživatelem CEGY Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Tak příběh má konec. Prodejce se ozval, omluvil se, požádal o zaplacení, sám od sebe dal poměrně výraznou slevu a já jsem konečně s úlevou zaplatil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Tak příběh má konec. Prodejce se ozval, omluvil se, požádal o zaplacení, sám od sebe dal poměrně výraznou slevu a já jsem konečně s úlevou zaplatil. ať Ti dělají jen radost (tak mě napadá, co že jsem psal jako první slova na Tvou původní otázku?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 22. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 Tak nakonec příběh se šťastným koncem, gratulace k pěkným hodinkám se super story Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 22. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2015 ať Ti dělají jen radost (tak mě napadá, co že jsem psal jako první slova na Tvou původní otázku?) K tvým slovům, gougy, dodám jen "amen" :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se