MARK Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Zdravím,chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost kde sehnat náhradní stěžejky???Respektive, potřeboval bych sehnat užší (tenčí) stěžejky k Apollonum...Jestli se vůbec vyrábějí.Předem díky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 V 21. 1. 2015 v 18:46, MARK napsal: Zdravím, chci se zeptat, zda nemá někdo zkušenost kde sehnat náhradní stěžejky???Respektive, potřeboval bych sehnat užší (tenčí) stěžejky k Apollonum...Jestli se vůbec vyrábějí.Předem díky moc.velikosti na Apollony sem nenasel, ale zkus podobny pohledat na webu http://www.beco-technic.com/index.php?cat=c5371_T-Bars----1-0---1-45-mm.html http://www.ebay.com/itm/Watch-Band-Connecting-Lug-Pin-Bars-With-Screws-Assortment-/310815395036 no a když se nezadaří, tak kontaktuj chronoshop, mohli by něco mít skladem nebo ti je objednají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Super, díky moc. Chronoshop mě napadl hned, jen jsem to chtěl nejdřív zkusit tady a ebay by nemusel být marnej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Hele jestli seš z Prahy zajdi do Chronoshopu, vyjde o podle mě na pár desetikorun, levnější než pošta z ebay . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARK Odesláno 21. ledna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 Myslím, že tam budou mít je průměr 2mm. Já bych potřeboval průměr 1,8mm a šířku 24 aby toho nebylo málo... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 21. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2015 No když myslíš, já bych tam zavolal, kuci jsou šikovný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se