robik Odesláno 19. října 2023 Nahlásit Odesláno 19. října 2023 V 25. 9. 2020 v 10:21, pebe napsal: jedna kvůli kalendáři, aby tam byly taky nějaký starý paštiky Rozšířit Takový měl můj táta, ještě někde doma budou.
pebe Odesláno 15. ledna 2024 Autor Nahlásit Odesláno 15. ledna 2024 Dlouho jsem tu nic nedával, narodil se syn a na blbnutí s hodinkama tak nějak došel čas. Ale dal jsem si předsevzetí, že si aspoň něco v roce 2024 koupim a vrhnul jsem se do toho zvostra Takže tyhle manuální Citizen New Master 22 z inzerce. Pouzdro 36mm, rozteč nožek 18mm, výška cca 9mm s klenutým plexi. Ciferník lehce nafialovělý se sunburst efektem ve fumé variantě, celkem nepřehledný, ale díky leštěným indexům se vždycky dá chytit nějaký paprsek světla a rozehraje se krásná blejskavá hra ruček a indexů. Manuální stroj, rezervu jsem ještě nezkoumal, ale jdou celkem pravidelně 10vteřin do mínusu, takže minuta za týden, pro mě OK. Hodinky přišly s nějakým smetím na ciferníku, tak když už jsem měl strojek venku, tak jsem pouzdro otestoval. A dobrý, ani se nezapotilo, těsnění v korunce i pod dýnkem vypadá pěkně a vodu to udrželo venku. Tak jsem koupil vintage semiš šedý řemen a užívám. Konec hlášení, snad zase někdy dříve
pebe Odesláno 18. října 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2024 Koukám ty Citizenky, ty už jsou zase fuč Ale chtěl jsem něco malého, z titanu, od Seika a když už tak něco navíc. Tak tyhle SACN009 v modré barvě, s perpetuálním kalendářem. Snad jen ten kyklop, no uvidíme co s ním vyvedu. 1
Arthur N. Odesláno 18. října 2024 Nahlásit Odesláno 18. října 2024 dobra prace, skoda toho konce tahu, ze nejdou stridat remeny
pebe Odesláno 18. října 2024 Autor Nahlásit Odesláno 18. října 2024 Já jsem stejně tahový, ani nemám žádnou sbírku řemenů/nato/gum na které bych je přezouval
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se