Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud si dobře vzpomínám, celé se to seběhlo asi nějak takhle:

Paní Morbová: Hele, Morbo, myslím že už nutně potřebuješ nový hodinky.

Morbo: Myslíš? Nějakou dobu bych přeci jenom ještě vystačil s tím, co mám.

Paní Morbová: Nesmysl. Zrovna nedávno jsem projížděla chronomag a našla jsem parádní Orienty.

Morbo: Já nevím ... no ale když teda myslíš ...

Paní Morbová: Rozhodně! A už o tom nechci slyšet.

* Je to už asi měsíc zpátky, tak je možné, že si to nepamatuju úplně přesně ... Každopádně tady jsou.

Ty ses teda peknej podpantoflak, takhle lehce podlehnout [emoji6]

Gratuluju, jsou paradni!

Návštěvník eloga
Odesláno

Mám je na ruce druhý den, ležely půl roku v krabičce.... od včera do dnešního rána za 24h, rozdíl nepatrný, cca 1sec. do mínusu.

Souběžně jedou jedny vintage Seiko5, tam je je to +15 sec, takže Bambino jsou přesnější, ovšem je to jen laické měření, přesto se potvrzuje předpoklad, že to není více jak 1-2 sec. Bambino -  :santa:

Dělá to fakt dobrý dojem, pravdou ale je, že Bambina jsou úplně nové, mám je na ruce asi teprve počtvrté od vánoc 2014 a vždy spokojenost. Vzhled i přesnost - pohoda, paráda.

**

Odesláno

Pokud si dobre pamatuju, tak moje bambina delaly kolem 4s do plusu, coz je pohadka. Takze to vypada, ze to neni nahoda, ale ten inhouse je fakt presnej :-)

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Tak ono taky zalezi na tom, kdo to srovnava [emoji2] V tomhle pripade orienti stranka, takze objektivita pujde mozna trosku bokem. Srovnani s Tissot jeste budiz, ale pilotky s IWC, tam asi Orient nema moc sanci. Ikdyz jejich pilotky jsou dobre a kvalitni, tak rozdil ve zpracovani je uz videt na prvni pohled. Kazdopadne pouziti inhouse oproti eta v iwc je plus pro Orient [emoji6]

Edit: Jeste otazka. Ve clanku s tissot pisou, ze ten strojek dela bambina tlusta. To mi neprijde, zvlast, kdyz vezmu v uvahu, se skoro pulku tloustky dela vypoukle sklicko... Jak to vidi ostatni?

Upraveno uživatelem AndyAaron
Návštěvník eloga
Odesláno

asi to vidíš správně, já to beru jako zajímavost, asi tak. Přece jen IWC je jiná liga...

**

Odesláno

Ja tim nechtel bambina nijak hanet. V dane cenove relaci jsou pro me top. Kdyz jsem delal makro fotky, tak mi kvalita zpracovani a jednotlivych detailu celkem vyrazila dech.

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

no fajna, já tě z toho nepodezírám ani náhodou, v klidu, jseš tady Bambino expert/lover. Já jsem si kdysi vybral jako lepší tool pro zvláštní příležitosti, taky mi je přivezli známí z Vídně, bo to vyšlo ekonomicky lépe.   Ale teď tou poznanou kvalitou i zpracováním je nosím raději jen svátečně, to se mi na tom vlastně teď zamlouvá nejvíc.  :cheers:

**

Upraveno uživatelem eloga
Odesláno

Pavle, super fotka!

Dindaj, vitej mezi nami. Perlony jim sedi. S timhle cifrem se muzes pustit i do odvaznejsich barev. Co treba bila, cervena nebo zluta? [emoji6]

Odesláno

na odvaznejsie farby asi nie som dost odvazny ja sam. vcera som im skusil nasadit ako prvy bledomodry nato strap, ale po navrate domov som ho zlozil, lebo to sice mozno nebolo uplne zle, ale ja som sa citil trosku cukrikovo. potom som im dal bezovy strap, co som mal nachystany na tie bambina, co ma i pavel, ale to sa mi tiez nie celkom pozdavalo. tak pockam, kym pride zo svedska ten antracitovy perlon a ten snad bude vyhovovat aj bambinam, aj mne :)

Odesláno

Pridám sa ku gratulantom aj ja a vitaj medzi nami, mne sa paci aj na tom natu[emoji1] idem si objednat aj s čiernym perlonom. Ešte raz gratulace !

Odesláno

diky moc! zatial si ich nenormalne uzivam!! :)

mimochodom, tu su aj na tom spominanom bledomodrom a bezovom nato strape:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tak tieto fakt nie,ja som skúšal mesh ale podla mňa ani to im nesedí, ja zostanem pri koži + perlonom a už som objednal to nato - v najhoršom to použijem na iné ...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...