Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny chronopostižené, bohužel se u mě projevil chronobundus zimní a a padly mi do oka tyhle chronografy. Bohužel značku moc neznám tak bych vás chtěl poprosit o zkušenosti a komentáře. Popřípadě návrhy na něco podobného pro středně postiženého chronobundusem. Díky předem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník Snow
Odesláno

Velmi kvalitní značka a krásný model. Zvažoval bych však z této řady vybrat model se strojkem La Joux Perret 8120. Ten Tebou zvolený má ETU 7753. Strojek, o kterém se zmiňuji má například ten, který přikládám.

Odesláno

Na těhlech hodinkách je mi divný akorát to, že se v eshopech objevují za třetinovou, i čtvrtinovou cenu - přitom naživo působěj bytelně, poctivě a jsou moc hezký. Maj hodně variant, jak píše snow..

Odesláno

Ještě k tomu servisování. Jak často by se měli nechat automaty vyčistit a seřídit? A taky kde se dá sehnat opravdu dobrý hodinář s doporučením od chrono postižených.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Zdravím všechny příznivce hodinek,mám zálusk na koupi mašinek Baume & Mercier a chtěl bych se podělit o Vaše názory a recenze na případnou koupi (pokud jste někdo šťastným majitelem,budu velice rád za příp.radu a recenzi). 

Jedná se o model Capeland10.123 průměr 44 mm,je osazen strojkem La Joux Perret 8120 a druhý je model Clifton10.123 průměr 43 mm a je osazen strojkem Eta Valjoux.

Mám dilema,do kterých se navézt,tak prosím o odbornou radu zkušených! :rolleyes: Oba dva kousky,jak jsem zjistil, jsou inspirovány modely ze čtyřicátých let min.století.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...