Rufanius Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Zdravím všechny chronopostižené, bohužel se u mě projevil chronobundus zimní a a padly mi do oka tyhle chronografy. Bohužel značku moc neznám tak bych vás chtěl poprosit o zkušenosti a komentáře. Popřípadě návrhy na něco podobného pro středně postiženého chronobundusem. Díky předem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Velmi kvalitní značka a krásný model. Zvažoval bych však z této řady vybrat model se strojkem La Joux Perret 8120. Ten Tebou zvolený má ETU 7753. Strojek, o kterém se zmiňuji má například ten, který přikládám.
Micey Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Na těhlech hodinkách je mi divný akorát to, že se v eshopech objevují za třetinovou, i čtvrtinovou cenu - přitom naživo působěj bytelně, poctivě a jsou moc hezký. Maj hodně variant, jak píše snow..
blackhead Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Strojek La Joux Perret 8120 je jen firemni oznaceni pro ten Valjoux ... Jinak znacka v pohode.
Rufanius Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 No zatím to vypadá z vaší strany dobře. Takže asi nechám Chronobundus propuknout :-) Ještě jeden dotaz má B&M v čechách servis?
blackhead Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Valjoux strojek Ti oservisuje kazdy poradny hodinar.No zatím to vypadá z vaší strany dobře. Takže asi nechám Chronobundus propuknout :-) Ještě jeden dotaz má B&M v čechách servis?
Rufanius Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Ještě k tomu servisování. Jak často by se měli nechat automaty vyčistit a seřídit? A taky kde se dá sehnat opravdu dobrý hodinář s doporučením od chrono postižených.
blackhead Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Servis tak jednou za 5 let minimalne se doporucuje, hodinare pohledej zde na foru.
Rufanius Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Díky moc za info. Mám moje starší Bulova a těm už asi 5 let bude a servis by si rozhodně zasloužili. Kouknu do fóra na doporučení
Eman2208 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 BaM je pro mě srdcovka, takže já doporučuji. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Rufanius Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 No tak ty jsou taky moc hezký... co je to za typ?
Eman2208 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 No tak ty jsou taky moc hezký... co je to za typ? Baume & Mercier Classima Executives XL Chronographhttp://www.watchaholic.com/baume-mercier-classima-executives-xl-chronograph/
Rufanius Odesláno 3. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Gratulace jsou opravdu moc hezký
Eman2208 Odesláno 3. února 2015 Nahlásit Odesláno 3. února 2015 Gratulace jsou opravdu moc hezkýDíky, už je mám dlouho a jsem nad míru spokojený. Tak držím palce s výběrem a pak se pochlub.
rahhan Odesláno 2. března 2015 Nahlásit Odesláno 2. března 2015 Zdravím všechny příznivce hodinek,mám zálusk na koupi mašinek Baume & Mercier a chtěl bych se podělit o Vaše názory a recenze na případnou koupi (pokud jste někdo šťastným majitelem,budu velice rád za příp.radu a recenzi). Jedná se o model Capeland10.123 průměr 44 mm,je osazen strojkem La Joux Perret 8120 a druhý je model Clifton10.123 průměr 43 mm a je osazen strojkem Eta Valjoux.Mám dilema,do kterých se navézt,tak prosím o odbornou radu zkušených! Oba dva kousky,jak jsem zjistil, jsou inspirovány modely ze čtyřicátých let min.století. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ratafakpo Odesláno 15. března 2015 Nahlásit Odesláno 15. března 2015 Co sa tyka spomenutych tretinovych cien, ma o tom niekto nejaku skusenost ??
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se