M-72 Odesláno 12. června Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června Zkouším ten zelenej gumák. Do vody to bude dobrý 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 14. června Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRWISTY Odesláno 17. června Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 111Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 25. června Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 4. července Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července (upraveno) Konečně zas sám na chvilku pryč Upraveno 4. července uživatelem pciza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července V ruce prcka,na ruce 111 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrano Odesláno 6. července Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července V 14. 6. 2024 v 6:56, Vortex-Tempus napsal: Veľmi pekné hodinky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července (upraveno) Upraveno 7. července uživatelem Vortex-Tempus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vrano Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července před 22 minutami, Vortex-Tempus napsal: Parádne! 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 7. července Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 372 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 20 minutami, pciza napsal: 372 372 jsou top Mně nějak spadly do klína 423 ( ale ty 372 jsem už skoro měl ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 8. července Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července před 26 minutami, M-72 napsal: 372 jsou top Mně nějak spadly do klína 423 ( ale ty 372 jsem už skoro měl ) Mně u těch 423 trochu vadí ten ukazatel rezervy. Ale jen můj názor. Mám raději čistější cifr. Rozhodoval jsem se kdysi mezi 372 a 422 ale vyhrály tyhle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července A dneska 1314 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července (upraveno) před 26 minutami, pciza napsal: A dneska 1314 Tieto su paradne… asi moj buduci prirastok… Upraveno 9. července uživatelem Vortex-Tempus 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 9. července Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července Před hodinou, Vortex-Tempus napsal: Tieto su paradne… asi moj buduci prirastok… Dík. Jen do nich! Ať nejsem s běloušema sám 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haades Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 17 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Tieto su paradne… asi moj buduci prirastok… To jsou 1305? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července před 18 minutami, Haades napsal: To jsou 1305? Su to 1229 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vortex-Tempus Odesláno 10. července Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července Tieto mi fakt robia radost… 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se