Filip eM Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října před 10 minutami, pciza napsal: logický vývoj pravého Paneristy! Když se podívám, jakou máš sbírku ty, tak to beru jako jedno veliké poplácání po zádech 1
Radek124 Odesláno 18. října Nahlásit Odesláno 18. října Rádia zde - na novém "Saffiano" řemenu od mistra Habaděje 5 1
lupo Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října před 47 minutami, Vortex-Tempus napsal: a kam pan letí? 1
Vortex-Tempus Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Před hodinou, lupo napsal: a kam pan letí? To je moj vyhlad z officu 2 1
lupo Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října před 1 hodinou, Filip eM napsal: Na pána s Pamama ej boha tá modrá je parádna! 1
Vortex-Tempus Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října před 2 hodinami, Filip eM napsal: Na pána s Pamama Zacina sa ti to fotenie darit 1
raduzn1 Odesláno 22. října Nahlásit Odesláno 22. října před 3 hodinami, Filip eM napsal: Na pána s Pamama záležitost... 1
Filip eM Odesláno 23. října Nahlásit Odesláno 23. října před 15 hodinami, Vortex-Tempus napsal: Zacina sa ti to fotenie darit Jdu se postavit před zrcadlo a poplácat se po rameni , děkuji ! před 14 hodinami, raduzn1 napsal: záležitost... Asi taky potřebuji modrý svetr...
lupo Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října guten kancl Morgen! po pár dňoch v omege zas Panerai. 3
Vortex-Tempus Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října (upraveno) Dobre ranko… Upraveno 24. října uživatelem Vortex-Tempus 6 1
Vortex-Tempus Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října Před hodinou, Filip eM napsal: Zas a znova Uz v tom poriadne lietas 1
Filip eM Odesláno 24. října Nahlásit Odesláno 24. října před 15 minutami, Vortex-Tempus napsal: Uz v tom poriadne lietas Jsem byl nakoupit v LIDLu…. Ted uz zas doma stary bondovky… jo kamarade… Ale na svou obranu, hodinky jsem dneska menil “jen” 5x 1
Filip eM Odesláno 25. října Nahlásit Odesláno 25. října Nevim proc jsem si vzpomel na hanebne pancharty, kdyz Lt. Aldo Raine ( Brad Pitt ) prave dodelal svou praci na čele a pronesl “ I think this just might be my masterpiece “ 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se