Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

počkat, oni je teď dělají bez sendviče? já žil v tom, že 510/560 ho mají... nebo tam proběhl nějaký "update" a už tomu tak není? :(

Update probehl, a to uz davno, jsou proste aktualne painted, jen prvni serie byly sendvic, ale samozrejme v katalogu si sendvic fotky nechali... proste takovy pristup instalatera z 90. let minuleho stoleti...

Odesláno

RADIOMIR/LUMINOR bez sendviče je u mě stejná krávovina jako "novodobý" Navitimer bez logára.

Management co tyhle "inovace" posvětil budiž degradován na měniče baterek v hodinářském pekle...  :furious:

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ale chuapci, existují přece naprosto boží Paneraie i bez sandwiche, nebuďte tak dogmatičtí.

Odesláno (upraveno)

Bez sendviče si můžu rovnou koupit Lüm-Tec a ještě ušetřím hafo peněz za sponzoring švýcarskýho menežmentu...   :whistling:

lum_tec_m82_pics_3.jpg

Upraveno uživatelem Radek124
Návštěvník Mitak
Odesláno

Radku, pleteš se a až se potkáme, tak věřím, že svůj omyl uznáš ;-)

Návštěvník Mitak
Odesláno

Ty Lum-Tecy by byly tak krásné hodinky, kdyby neexistovaly Panerai... :-D

Odesláno

Já to spíš beru tak že ty LT M82 by nebyly tak pěkné (viz jejich ostatní výrobní řady), kdyby se usáci neměli od koho (PANERAI) inspirovat  B)

Bezsendvičové údržbářké ciferníky mám historicky zasociované se submersible - u kterých si při shlédnutí aktuálního webu nejsem úplně jistý jestli jde jen o záměrně nevkusný slepenec (Rolex-plechovky na cifru s lunetou od soustružníka v italským JZD), nebo o vážně míněný "prémiový" design...  -_-

Odesláno (upraveno)

Radku jak tě mám rád tak podle téhle logiky si můžeš koupit Steinharty misto Rolex ušetříš taky hafo peněz a  podpoříš  

Drang nach Osten  i když to mám taky  tak že PAM bez sandwiche a ucha je jako lihuprostý fernet

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

Taky Tě rád vidím zpátky Conrade - operace dopadla bez komplikací?

Jinak ty LT (mimochodem, mají v nabídce už i modely se sendvičem) nekupuju - na to už mám příliš "plnou kabelku" sakra lepších kousků  :speak_cool:

Berte to prosím spíš jako příklad kam až tohle "osekávání DNA" může časem zajít - nejdřív dáme pryč rádium (budiž, to už by dneska fakt neprošlo), do enthusiast modelů místo inhouse naboucháme generickou konfekci, u střední třídy při stále rostoucí cenovce ušetříme za sendvič i průhled, u potápek prohlásíme za vyhovující WR30, pro uspokojení čínského trhu na dekl vytetujeme prase (arabáše už PAM neberou?), amputujeme příliš maskulinní ucho... A za pár let ty naše poklady vnoučata vyhážou do popelnice, protože po nich (podobně jako po spoustě jiných Swiss značek před kvartzovou krizí) kvůli záplavě podobně "limitkových microbrandů" časem neštěkne ani pes...  -_-  

Návštěvník dabelM
Odesláno

Bohužel na sendvičové 510ky narazíš u AD minimálně.... Chtěl jsem svoje prodat a posunout se v PAM dál, ale asi nemám kam  :frusty:

Odesláno

Bohužel na sendvičové 510ky narazíš u AD minimálně.... Chtěl jsem svoje prodat a posunout se v PAM dál, ale asi nemám kam :frusty:

Vsak uz Te uhanim v PM, at mi je posunes a Ty nedbas

No, koupis si misto nich 233

8ca8ecd48727702de5da863d28e4581d.jpg

Odesláno

vystřídal jsem asi 10 modelů Panerai a 233 bezkonkurenčně nejlepší model a to včetně nositelnosti ve srovnání s 312/359 či 510/560.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...