Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 minutami, pciza napsal:

A dobře jsi udělal, protože by je mohl koupit někdo kdo by zjistil že vlastně nemají minutové indexy a datum a vlastně že to jsou hodinky na hovno a že vlastně stačí plastový Casio za čtyři kila!

A ze takych je… a veril by si ze niektory si aj kazdy den kontroluju ci im hodinky meskaju 2 alebo 4 sekundy a potom z toho nemozu zaspat 😂

Odesláno

Paneraje sa nekupujú aby merali presný čas to vie každý 😂to si kupujeme taký čo máme v pichi nejaké  minúty to dá rozum 😜

• Díky 1
  • Haha 1
Odesláno
před 35 minutami, Petr72 napsal:

Paneraje sa nekupujú aby merali presný čas to vie každý 😂to si kupujeme taký čo máme v pichi nejaké  minúty to dá rozum 😜

Ale tu budem silne oponovať. moje skoro 30 ročné panerai strčia presnosťou moj nový rolex do vačku! 0,8s do plusu pri 0,0 az 0,2 beat error! a velmi stabilná amplitúda do 3/4 chodu kde to trochu padne na posledné hodiny power reserve. (list pružiny som nemenil, len mazal) 

fakt neviem ako sú na tom pseudo "in house" stroje ale garantujem Ti, že všetko na báze ETA sa mi vždy podarilo vyregulovať aj po rokoch do stavu skoro dokonalosti. 

jediné presnejšie hodinky su moje Grand Seiko.

Odesláno

Ja mam 5 inhousov, auto aj manual, najstarsie maju 6 rokov a zatial uplna pohoda… nic nie je horsie ako -2/+5. Ale je to by-ocko… ved to odsleduj to na PAM dvojruckach 😂

@lupo aj bych ti to dal zmerat na timegrapher ale nebudem si ja veru rozdrbavat dusevnu pohodu. Co oko nevidi - srdce neboli… 

Dvoje uplne, ale ze uplne ine hodinky… dava perfektny zmysel mat v zbierke oboje… no ne??? 😂

IMG_7757.thumb.jpeg.23c261509f63930e83d8fc0d3ab7b944.jpeg

• Like 5
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 23 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Ja mam 5 inhousov, auto aj manual, najstarsie maju 6 rokov a zatial uplna pohoda… nic nie je horsie ako -2/+5. Ale je to by-ocko… ved to odsleduj to na PAM dvojruckach 😂

@lupo aj bych ti to dal zmerat na timegrapher ale nebudem si ja veru rozdrbavat dusevnu pohodu. Co oko nevidi - srdce neboli… 

Dvoje uplne, ale ze uplne ine hodinky… dava perfektny zmysel mat v zbierke oboje… no ne??? 😂

IMG_7757.thumb.jpeg.23c261509f63930e83d8fc0d3ab7b944.jpeg

mne to zmysel dava presne takto. 

..k tomu meraniu ja som neni ziadna autorita v hodinarcine, stale sa ucim, ALE - vsetko co ma viac ako jeden barrel a ide do 10 sekund denne je absolutne v poriadku podla mna. (komplikovana tema priebehu chodu) 

timegrapher je MNE dobry na 2 veci - A. preventivna prehliadka jak u lekara, B. po servise vidis a citis uspech (pred a po) 

Odesláno
před 22 minutami, Vortex-Tempus napsal:

Ked si mi spominal tak som mal o tomto combe trochu pochybnosti ale musim povedat ze to nevyzera zle...

no na 100% som si isty nebol, len som prilozil tmavomodry strap z marinemastra k hodinkam a bolo to menej nudne ako cierny.. tak mam modry. ale aj ten zeleny sedi pekne - to zas bol Tvoj napad.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...