kopferkingel Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 (upraveno) Přátelé drazí, mám problém a jelikož jsem nováček, nevím jak to řešit. Mám úplně obyčejné kapesní Molnije, potřeboval jsem je vyčistit a namazat a seřídit. To by nebyl takový problém. Jenže mě to prostě nejde rozebrat. Všechny "odejmutelné" součástky už jsou dávno v lázni, ale spodní deska s ciferníkem stále drží uvnitř a jenom se protáčí kolem dokola v pouzdře. Nikde není ani šroubek, ani závlačka, ani páčka, prostě nic čím by se to dalo uvolnit a "vyklepat" zbytek strojku z pouzdra....což zrovna jako na potvoru potřebuju udělat. Nezalisovali to soudruzi??? :helpsmilie: P.S. vypadá to, že by to asi šlo opačně...tj. vyndat sklíčko atd...ale do toho se mi moc nechce teda.... Upraveno 20. července 2007 uživatelem kopferkingel
pepik Odesláno 20. července 2007 Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Strojek s ciferníkem se vybírá ze předu to jest obruba a sklíčko spolu. Ze zadu uvolnit šroubky co drží strojek. A je to.
kopferkingel Odesláno 20. července 2007 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2007 Strojek s ciferníkem se vybírá ze předu to jest obruba a sklíčko spolu. Ze zadu uvolnit šroubky co drží strojek. A je to. Dík, už se mi to povedlo. Musel jsem do toho dát dost sílu, bylo to zatuhlé.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se