kopferkingel Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 (edited) Přátelé drazí, mám problém a jelikož jsem nováček, nevím jak to řešit. Mám úplně obyčejné kapesní Molnije, potřeboval jsem je vyčistit a namazat a seřídit. To by nebyl takový problém. Jenže mě to prostě nejde rozebrat. Všechny "odejmutelné" součástky už jsou dávno v lázni, ale spodní deska s ciferníkem stále drží uvnitř a jenom se protáčí kolem dokola v pouzdře. Nikde není ani šroubek, ani závlačka, ani páčka, prostě nic čím by se to dalo uvolnit a "vyklepat" zbytek strojku z pouzdra....což zrovna jako na potvoru potřebuju udělat. Nezalisovali to soudruzi??? :helpsmilie: P.S. vypadá to, že by to asi šlo opačně...tj. vyndat sklíčko atd...ale do toho se mi moc nechce teda.... Edited July 20, 2007 by kopferkingel
pepik Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Strojek s ciferníkem se vybírá ze předu to jest obruba a sklíčko spolu. Ze zadu uvolnit šroubky co drží strojek. A je to.
kopferkingel Posted July 20, 2007 Author Report Posted July 20, 2007 Strojek s ciferníkem se vybírá ze předu to jest obruba a sklíčko spolu. Ze zadu uvolnit šroubky co drží strojek. A je to. Dík, už se mi to povedlo. Musel jsem do toho dát dost sílu, bylo to zatuhlé.
Recommended Posts