Manik Odesláno 2. září 2007 Nahlásit Odesláno 2. září 2007 Ten strojek je moc pěkný, podobný jsem vyděl v autíčku na dálkové ovládání od mého syna, mimochodem také made in china
Lukáš Odesláno 3. září 2007 Nahlásit Odesláno 3. září 2007 šíma napsal: Je to asi tři roky co jsem si odnášel z Václavské pasážev Praze fejky Bondovek a opravdu mi dělaly několik týdnů radost. Pak začal klopýtat strojek a když už to nešlo vydržet, tak jsem je reklamoval a po měsíci mi vrátili peníze. Celkem jsem si s nima užil a mělo to i ten efek, že jsem přestal po originálních Omegách tolik šílet, což se projevilo výrazným nárůstem cash flow na pivo. To bych raději nosil ty Prim Sport II, které mi chceš dát
bicista Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 Vite co na tomto foru absolutne nechapu ?? proc se tu zaviraji diskuze pokud se jedna o diskuzi fake. Myslel jsem si ze zijeme ve svobodne zemi se svobodou nazoru !!! ze je to dikuzni forum o vsem co ukazuje cas a to i fake bezesporu ukazujou !!! Prijde mi to toto forum jako forum namyslenych hodikaru. Sbirani replik je bezpochyby stejne kvalitni konicek jako sbirani originalu. Repiliky jsou nesmazatelnou skutecnosti maji strojek tak proc se nebavit o tom co v nich tika a jak kvalitne jsou zpracovane. Nekteri z Vas ani fake nevideli. Ja jich v turecku videl tisice a nektere byli naprosto uzasne a ani nechapu jak to cinan dokazal. Proste v tom nevidim problem a kdo se s tim nedokaze zžít nemusi se preci k danemu tematu vyjadrovat a muze ho prenechat tem kteri se chteji na toto tema bavit. Diskutovat nad tim zda je to moralni ci neni nam neprislusli a prenechal bych to celnimu uradu a originalnim firmam. Kazdej kdo pise proti fake a piratsvi by se mel zamyslet nad tim nez svuj prizpevek odesle zda pocitac na kterem svuj text pise obsahuje originalne zakoupeny software a jeho CDecka a DVD v jeho stolku jsou originalni.
Návštěvník YPO Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 bicista napsal: Prijde mi to toto forum jako forum namyslenych hodikaru. Nesdílím Tvůj názor ...... tohle fórum je o lidech ,kteří si kupují ORIGINÁLNÍ (ne FAKE) hodinky pro radost a v rámci svých finančních možností ..... fejkaři mají určitě také své fórum a věřím tomu,že nikdo odsud jim nepodsouvá své ORIGINÁLNÍ (ne FAKE) hodinky ....... a žvásty o sběratelství jsou o ničem ........
Manik Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 Souhlasím s tebou YPO, je třeba si vážit prave hodinařiny a odsuzovat fake
Jaem Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 bicista napsal: Sbirani replik je bezpochyby stejne kvalitni konicek jako sbirani originalu. Repiliky jsou nesmazatelnou skutecnosti maji strojek tak proc se nebavit o tom co v nich tika a jak kvalitne jsou zpracovane. Nekteri z Vas ani fake nevideli. Ja jich v turecku videl tisice a nektere byli naprosto uzasne a ani nechapu jak to cinan dokazal. ...Kazdej kdo pise proti fake a piratsvi by se mel zamyslet nad tim nez svuj prizpevek odesle zda pocitac na kterem svuj text pise obsahuje originalne zakoupeny software a jeho CDecka a DVD v jeho stolku jsou originalni. No, konicek to mozno je, ale o jeho kvalite a prinose skoda diskutovat. Taktiez kvalita spracovania a pouzitych komponentov je pochybna. Za cenu repliky so swiss kalibrom sa da zohnat kvalitny original, aj ked nie takeho zvucneho mena, ako sa snazi tvarit fake. Fake som, nanestastie videl a viac nemusim, iba ak zasmiat sa z majitela/nositela/"zberatela". Btw., ty si videl original? Mal si ho v/na ruke, ze dokazes porovnavat? Zapalil by si si "Cohibu" z trznice? Nemusim sa zamyslat, sw, cd a dvd mam originalne, alebo freeware.
mechano Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 bicista napsal: Vite co na tomto foru absolutne nechapu ?? proc se tu zaviraji diskuze pokud se jedna o diskuzi fake. Myslel jsem si ze zijeme ve svobodne zemi se svobodou nazoru !!! ze je to dikuzni forum o vsem co ukazuje cas a to i fake bezesporu ukazujou !!! Prijde mi to toto forum jako forum namyslenych hodikaru. Sbirani replik je bezpochyby stejne kvalitni konicek jako sbirani originalu. Repiliky jsou nesmazatelnou skutecnosti maji strojek tak proc se nebavit o tom co v nich tika a jak kvalitne jsou zpracovane. Nekteri z Vas ani fake nevideli. Ja jich v turecku videl tisice a nektere byli naprosto uzasne a ani nechapu jak to cinan dokazal. Proste v tom nevidim problem a kdo se s tim nedokaze zžít nemusi se preci k danemu tematu vyjadrovat a muze ho prenechat tem kteri se chteji na toto tema bavit. Diskutovat nad tim zda je to moralni ci neni nam neprislusli a prenechal bych to celnimu uradu a originalnim firmam. Kazdej kdo pise proti fake a piratsvi by se mel zamyslet nad tim nez svuj prizpevek odesle zda pocitac na kterem svuj text pise obsahuje originalne zakoupeny software a jeho CDecka a DVD v jeho stolku jsou originalni. Zvláštní ale z toho všeho co jsi tu napsal se dá souhlasit snad jen s tím , že "repiliky jsou nesmazatelnou skutečností". Ten zbytek ? skoda mluvit..........
bicista Odesláno 4. září 2007 Nahlásit Odesláno 4. září 2007 At je to jak chce, at je skoda o cem koliv mluvi atd ... ale nic to nemeni na tom ze zakazovani o tom mluvit a zamykat ci mazat temata o fake je blbost a omezuje to svobodu slova a moznost se o tom pobavit s nekym kdo by taky rad o tom mluvil. Taky neuznavam prilisne kopirovani cehokoliv taky by se mi nelibylo kdyby nekdo kopiroval moji praci a know-how. Vadi mi ovsem zakaz bavit se o replikach. Mazat ci recenzovat by se meli temata ktery jsou moralne vulgarni ci nejak zasahu ci poskozuji clena fora ci jinak omezejuji jeho prava, nebo temata ktera nesouvisi s timto forem. Rozhodne to neni tema o replice hodinek, protoze replika jsou take hodinky a maji pravo tu byt !!!!!!!!!
mechano Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 bicista napsal: At je to jak chce, at je skoda o cem koliv mluvi atd ... ale nic to nemeni na tom ze zakazovani o tom mluvit a zamykat ci mazat temata o fake je blbost a omezuje to svobodu slova a moznost se o tom pobavit s nekym kdo by taky rad o tom mluvil. Taky neuznavam prilisne kopirovani cehokoliv taky by se mi nelibylo kdyby nekdo kopiroval moji praci a know-how. Vadi mi ovsem zakaz bavit se o replikach. Mazat ci recenzovat by se meli temata ktery jsou moralne vulgarni ci nejak zasahu ci poskozuji clena fora ci jinak omezejuji jeho prava, nebo temata ktera nesouvisi s timto forem. Rozhodne to neni tema o replice hodinek, protoze replika jsou take hodinky a maji pravo tu byt !!!!!!!!! Ohledně zákazů mluvení s tebou souhlasím.
PigyCZ Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 bicista napsal: . . . . . . . . . Repiliky jsou nesmazatelnou skutecnosti maji strojek tak proc se nebavit o tom co v nich tika a jak kvalitne jsou zpracovane. Nekteri z Vas ani fake nevideli. Ja jich v turecku videl tisice a nektere byli naprosto uzasne a ani nechapu jak to cinan dokazal. Proste v tom nevidim problem . . . . . . . . Jak to číňan dokazal ? půl miliardy pěstuje rýži, a ta druhá půlka dela fake všeho co je dražší . . . .
bicista Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Mechano: Chtel bych znat tve IQ, ale asi nedosahuje ani kvalit nejhorsiho cinskeho strojku. Vazne jste tu banda namyslencu, ale to jste tu dokazali asi v tisice prizpevcich ktere jsem tu mel moznost precist. To same diskutovat nad filozofii znacky prim - taky zakazano. Proste mate mezi sebou nekere spravce, ktery jakmile je z osobniho presvedceni nespokojen je zle, ale jestli dane tema zajima i nekoho jineho at je stalym clenem ci sem zabloudil nahodou ho nezajima. Se svobodnym forem to tu nema nic spolecnyho. Vazne se obcas nad sebou zamyslete. Nebo z toho opravdu udelejte jen forum fanatiku hodinek se zakazem vstupu ostatnich. Ja tedy hodinky nesbiram. Mam jedny usmudlane primky. Hodinky se mi libi, rad se o nich cokoliv dozvim, mne je jedno zda se jedna o fake nebo orig. Pro mne jsou to proste hodinky, zajima mne akorad presnost, spolehlivost a jak vypadaj. Proto jsem obcas zajdu, neco si prectu - proste pohoda. Ale zajimam se o vse koem hodinek tim padem treba i fake kdyz na to prijde chut, ale to bohuzel clovek najednou narazi do vosiho hnizda. Nevim proc nenechate diskutovat i jiny, nezasveceny co se chteji neco dozvedet at uz je to z vasi strany neplodny nebo mate k tomu averzi. Kdo nechce preci nemusi na dane tema vubec odpovidat. No nic du neco delat. Zase vas nekdy navstim. Treba se tu zase neco hezkeho dozvim
mechano Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 bicista napsal: Mechano: Chtel bych znat tve IQ, ale asi nedosahuje ani kvalit nejhorsiho cinskeho strojku. Taky bych chtěl znát svoje IQ , ale neznám. Proto mě nepříjemně překvapilo , kolik o něm víš ty.
Jaem Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Typicka reakcia zastancu fejkov - urazky, nadavky, utoky... Zatial som si az taku cenzuru nevsimol, to ze niekto dostane ban za neprimerane spravanie len schvalujem. Tiez schvalujem zamknutie for, kde sa otvorene propaguje a podporuje zlodejina. Kazda spolocnost ma iste normy a pravidla, ktore sa snazi dodrziavat a ich porusovanie tresta, chronomag nie je vynimkou...
bicista Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Nejsem zastancem vyhradne niceho ani fake hodinek. Jen si nemyslim ze by se melo o nich zakazovat mluvit. Utok zacal s prominutim tak trochu Mechano ale u nej je to zde trochu bezne. Ja jen trochu reagoval i kdyz treba netaktne. Zlodejinu by si meli resit firmy ne my. My jen podle mne mame pravo si tu o tom popovidat at je to original nebo replika. Jsou to proste hodinky a skutecnost ktera tu je. Nevim proc Vas to porad zere a nenaucite se to proste prijmout. Chapu toho kdo vlastni doma sbirku originalu a ma v tom nemale mnozstvi penez, ale nemusi byt preci kazdej takovej protivnej nebo zaujatej proti nekomu kdo vi o hodinkach zhola prd a chce si proste popovidat o necem co se tyka hodinek at orig. nebo fake. Uprimne z toho delate strasnou bublinu. Proc proste neudelate na hlavni strance tema "Repliky - Fake a vse kolem toho humusu" Kdo bude si chtit o tom popovidat si popovida, koho to sere ten tam nepujde. Alespon se zabrani tomu ze se toto tema obevuje proste v jinych tematech. Proc na to svobodne nevymezit prostor a nechat ty co maj k tomu cinskemu hnoji co rict at si reknou co potrebujou ??? Nekdo ma rad primky, nekdo japonce, nekdo ma rad repliky. Dyt je to jedno ne ?? nezastavam fejkare, jen se mi nelibi ta cenzura !!!
Návštěvník tolja Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Zkus pochopit, že napodobeniny hodinek, a jejich obdivovatelé jsou zde vítáni stejně jako pedofilní vedoucí na dětském letním táboře. A není mi jasné, proč se fejkaři srocují v Čínských hodinkách? Vždyť na fejcích není nikde nápis made in China, Vietnam apod.
boo-beek Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 bicista napsal: Nekdo ma rad primky, nekdo japonce, nekdo ma rad repliky. Dyt je to jedno ne ?? nezastavam fejkare, jen se mi nelibi ta cenzura !!! Ne a ne a jeste jednou ne. Tak to NENI. Totalne Ti unika o cem tohle forum je. Tady nema nikdo nic proti cinskejm hodinkam, je tu dost lidi, ktery je vlastni. Na diskuznim foru rekneme o Oracle produktech Te taky okamzite poslou do patricnych mist, kdyz reknes, ze jedes ve firme databazi na licenci pro osobni pouziti. Jsou mi sympaticky Vostok-europe, protoze o sobe netvrdej, ze nejsou rusky. Jsou mi sympaticky Samson watches, Alpha, ... protoze si nehrajou na to, ze to neni cina. Ale je mi na bliti z veskerejch faku, ktery o sobe tvrdej neco jinyho nez jaka je skutecnost. Stejne tak je mi zle z lidi, ktery je nosej i kdyz znaj originalni znacku (ted neresim lidi, co nemaj tuseni, ze nejakej A. Lange existuje a stoji v realu vic nez prumerny rocni plat pripadne hodinky ktery clovek dostal darem). Tim se u mne clovek totalne shodi. Ne proto, ze nema na pravy omegy. Ale proto, ze se stydi za to, kym je a hraje si na to, ze jim neni. Je mi mnohem sympatictejsi, kdyz ma cisnik, kolega, prodavac, ... na ruce Primky, nez kdyz ma na ruce pochromovany Breitlingy. A vetsinou je ten s Brejlema podstatne neprijemnejsi a obecne daleko vetsi kreten. A kecy o sberatelstvi? Pch, to je asi jako kdybych tvrdil, ze sbirka palenejch cedecek je jenom sbirka a neposloucham je a software nepouzivam. To mam totiz proto, abych si mohl mapovat vyvoj warezu - konicek, ne? Trochu divny Btw, myslim ze zrovna s tim warezem sis tu nabehl na vidle - vetsina lidi tady je tvrde proti warezu a kopirovany muzice (btw, ano, mam doma jeste nejakou palenou muziku... to, co jde sehnat original, toho jsem zbavil a prubezne dokupuju originaly, protoze muzika, kterou chci, mi stoji za ty penize, a to, za co je mi penez lito holt asi tak nepotrebuju. A co sehnat nejde - treba Punk 'n' Oi rebelie - neresim. Warez nevedu.) Jestli chces faky, zkus se domluvit s moderatory warfora, czwarez a pod., jestli Ti tam neudelaj vlakno o ukradenejch znackach.
boo-beek Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 tolja napsal: Zkus pochopit, že napodobeniny hodinek, a jejich obdivovatelé jsou zde vítáni stejně jako pedofilní vedoucí na dětském letním táboře. A není mi jasné, proč se fejkaři srocují v Čínských hodinkách? Vždyť na fejcích není nikde nápis made in China, Vietnam apod. Jj, souhlas, to podle me vrha spatny svetlo na nefake cinskou produkci, kterou rozhodne neodepisuju.
mechano Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 bicista napsal: Utok zacal s prominutim tak trochu Mechano ale u nej je to zde trochu bezne. Čoveče, koukám jako blázen , já si žádnýho útoku nevšiml. Jen jsem si , tak jak to máš rád , dovolil ohodnotit tvůj příspěvek.
Jerryl Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Já bych tady padělky hodinek nechal. Ne proto, že bych chtěl obhajovat jejich majitele, natož výrobce, ale proto, že je to velmi rozšířený nešvar a každého z nás to může potkat. Myslím tím záměnu originálních hodinek za padělěk. Nerad bych se stal obětí takového podvodu a proto říkám, že je nutné studovat i nekalou konkurenci a nestrkat před FAKY hlavu do písku, jako by neexistovaly. Dokonce bych se přimlouval aby jim byla zžízena založil vlastí sekce, však to nikdo číst nemusí
Heim Odesláno 5. září 2007 Nahlásit Odesláno 5. září 2007 Jerryl napsal: Já bych tady padělky hodinek nechal. Ne proto, že bych chtěl obhajovat jejich majitele, natož výrobce, ale proto, že je to velmi rozšířený nešvar a každého z nás to může potkat. Myslím tím záměnu originálních hodinek za padělěk. Nerad bych se stal obětí takového podvodu a proto říkám, že je nutné studovat i nekalou konkurenci a nestrkat před FAKY hlavu do písku, jako by neexistovaly. Dokonce bych se přimlouval aby jim byla zžízena založil vlastí sekce, však to nikdo číst nemusí No ja nevim. Ja myslim, ze vetsinou na rozpoznani fake hodinek staci trocha zdraveho rozumu, nekupovat tam, kde bys originaly neocekaval a pokud by slo o nejake sofistikovane padelky zkusit kontaktovat nekoho, kdo ma velkou zkusenost s originalem, treba vyrobce. Na to neni treba dlouze diskutovat s Kuklou ...
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.