Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak musím ukázat můj úlovek získaný e-buy. LONGINES v automatu, 38MMX32MM, 18K , vyrobené na zakázku presidenta J. Jemenu ALIHO ABDULLAHA SALEHA, který je zobrazen na ciferníku. Reakce mé paní domácí byla neskutečně výbušná co se týká toho dekoru-prý je něco šíleného. Tak se o to šílenství musím podělit. Nevím jestli obrázky jsou dostatečně vypovídající a zda se správně zobrazí Uvítám jakékoli sdělení e-mail essex@seznam.cz Je to skutečně tak šílené?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Myslím že se domácí může uklidnit třeba s Fidelem by to bylo ještě expresivnější to by asi nerozdýchala.

Odesláno
Tak musím ukázat můj úlovek získaný e-buy. LONGINES v automatu, 38MMX32MM, 18K , vyrobené na zakázku presidenta J. Jemenu ALIHO ABDULLAHA SALEHA, který je zobrazen na ciferníku. Reakce mé paní domácí byla neskutečně výbušná co se týká toho dekoru-prý je něco šíleného. Tak se o to šílenství musím podělit. Nevím jestli obrázky jsou dostatečně vypovídající a zda se správně zobrazí Uvítám jakékoli sdělení e-mail essex@seznam.cz Je to skutečně tak šílené?

...je to něco šíleného :sad01_anim: . Tvoje paní má pravdu :rolleyes:. Ale jako investice je to OK. Tihle Arabové si často podpírají choré ego podobnými extravagancemi.

Do společnosti Lordů to asi radši neber... Do společnosti přátel vyjímečných hodinek určitě ano. Tam obržíš pochvalné mručení :smile_anim:

Odesláno (upraveno)
Já myslím, žes chtěl něco, co nemá každý a tohle je rozhodně ten případ.

No, pokud je tomu opravdu tak, tak se překonal - hodinky Jemenskýho prezidenta nemá jen tak někdo (kromě prezidenta Jemenu ovšem).

Fakt "zajímavý" model :thumbsup_anim:

Upraveno uživatelem N4M
Odesláno
No, pokud je tomu opravdu tak, tak se překonal - hodinky Jemenskýho prezidenta nemá jen tak někdo (kromě prezidenta Jemenu ovšem).

Fakt "zajímavý" model :thumbsup_anim:

Jemenský prezident je patrně rozdává. Fakt je ten, že kdyby tam byl na ciferníku USAMA nebo SADDAM, tak bych asi čekal problém na letišti-zvláště když ten stroje tak podezřele tiká...

Už jsem si začínal myslet, že má domácí pravdu, když mi dala červenou kartu ( out off the spread table but out off the bed not yet) a celkově taky "zůstanu na posměch a na hanbě". Oblekovky jsou to fakt OK pouzdro 18K je chrakteristicky ploché. Celnice bez problému-ani o to neškrtli...

:thumbsup_anim:

Odesláno
...je to něco šíleného :sad01_anim: . Tvoje paní má pravdu :rolleyes:. Ale jako investice je to OK. Tihle Arabové si často podpírají choré ego podobnými extravagancemi.

Do společnosti Lordů to asi radši neber... Do společnosti přátel vyjímečných hodinek určitě ano. Tam obržíš pochvalné mručení :smile_anim:

Do společnosti lordů choditi nemám ambice, ale před vchodem do klubu přátel vyjímečných hodinek stojím, skromně mačkám čepici a čekám až mne nějaký vážený člen osloví a pozve :helpsmilie:

Odesláno

rozdává jo?

jen aby to nebylo jako při návštěvě Bushe v Albánii, tam taky přátelským albáncům jedny Rolexky "rozdal"...

jinak úlovek zajímavý, ale paní domácí má z hlediska obecného vkusu pravdu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...