Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahojte kolegovia

Pribudli mi do zbierky funkcne damske klasiky pripajam foto

Ak vie niekto blizsie info vopred dakujem

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• po měsících...
Odesláno

Dovolím si oživit vlákno s vhodným názvem.

Bavil jsem se s babičkou o hodinkách a vytáhla své staré dámské Zaria (viz foto), že je už chtěla vyhodit, ale že jestli mě to zajímá, tak si je mám vzít. Samozřejmě jsem nepohrdl, hodinky si s díky vzal a odnesl je na vyčištění do francouzské. Tam mi paní řekla, že je polámané kolečko ( :) ), které nejde objednat, pač díly se už nevyrábí. 

Uměl byste mě někdo nasměrovat, kam hodinky odnést, aby zas běhaly jako kdysi?

4zPJO.jpg

Díky, j.

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Francouzská Praha 2?

Takže asi Frýdl nebo Vyšehradská, ale tam bude mít zdravotní pauzu, takže Frýdl, co málokdy není plný a trefit se do bracího termínu je umění. Mám zkušenost s ruskými stroji CCCP, že to hodináři spíše odmítají pokud se nedodá k tomu díl nebo druhý kus na díly.

Almazy mi radil celkem dobrý hodinář použít jako podložku pod nohu stolu, ale šikovná hodinářka odhalila problémek jedním očkem a už zase jedou svých skoro 40 hodin.

Takže nezoufat, vytrvat, případně zkusit další hodináře, je jich v Praze dost třeba Volavka v Karlíně , tam mi vzali i polámané Rakety, sice to byla pak raketa, ale když to musí být.....  :notworthy:

**

Upraveno uživatelem eloga

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...