Romankol Odesláno 14. února 2015 Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Ahojte kolegoviaPribudli mi do zbierky funkcne damske klasiky pripajam fotoAk vie niekto blizsie info vopred dakujem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Romankol Odesláno 14. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 14. února 2015 Este jednu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník eloga Odesláno 18. února 2015 Nahlásit Odesláno 18. února 2015 http://www.horology.ru/en/articles/tz.htm**
pjanek Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Dovolím si oživit vlákno s vhodným názvem. Bavil jsem se s babičkou o hodinkách a vytáhla své staré dámské Zaria (viz foto), že je už chtěla vyhodit, ale že jestli mě to zajímá, tak si je mám vzít. Samozřejmě jsem nepohrdl, hodinky si s díky vzal a odnesl je na vyčištění do francouzské. Tam mi paní řekla, že je polámané kolečko ( ), které nejde objednat, pač díly se už nevyrábí. Uměl byste mě někdo nasměrovat, kam hodinky odnést, aby zas běhaly jako kdysi? Díky, j.
Návštěvník eloga Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 (upraveno) Francouzská Praha 2?Takže asi Frýdl nebo Vyšehradská, ale tam bude mít zdravotní pauzu, takže Frýdl, co málokdy není plný a trefit se do bracího termínu je umění. Mám zkušenost s ruskými stroji CCCP, že to hodináři spíše odmítají pokud se nedodá k tomu díl nebo druhý kus na díly.Almazy mi radil celkem dobrý hodinář použít jako podložku pod nohu stolu, ale šikovná hodinářka odhalila problémek jedním očkem a už zase jedou svých skoro 40 hodin.Takže nezoufat, vytrvat, případně zkusit další hodináře, je jich v Praze dost třeba Volavka v Karlíně , tam mi vzali i polámané Rakety, sice to byla pak raketa, ale když to musí být..... ** Upraveno 3. února 2016 uživatelem eloga
pjanek Odesláno 3. února 2016 Nahlásit Odesláno 3. února 2016 Ano, fransouzská, P2. Super, díky za tipy, vyzkouším a uvidím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se