Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Ty na tahu, urcite kupuj na tahu, kuzi pak dokoupis.

Odesláno

Lug width mají myslím 21mm, tak kdyby tam pasoval tah z DS4, rád ho pošlu dál. Měl jsem ho na nich jednou, ale vrátil jsem se ke kůži. K DS4 se podle mě nehodí a v kombinaci s bílým cifrem na mě působily jako dámské hodinky. Mám je jako oblekovky.

Odesláno

Děkuji za nabídku, zjistím, jestli mi "projdou" rovnou s tehem nebo ne, případně by jsem se pak domluvili dál.

Máte tu nějaký tip na nákup koženého žemínku, zkoušel jste si někdy někdo nechat dělat něco od pana Šímy (docela by mě zajímalo, kolik taková zakázková práce +- stojí)?

• po měsících...
Odesláno

Tak po čase jsem tady s drobnou aktualizací, koupil jsem si tedy hodinky Certina s powermatic strojkem (nakonec model C026.407.16.087.01) a zatím mám následující zkušenosti (nevím, jestli to psát sem, nebo založit nové vlákno).

Hodinky jsem měl 14 dní, přestali fungovat, v rámci reklamace byl vyměněn strojek, hodinky teď pracují, ale teď pro změnu, pokud je nechám den v klidu (všimnul jsem si toho o víkendu) jsou neuvěřitelně nepřesné, začnou se "rozcházet v řádu hodin",..

Moje první zkušenost s automaty, není moc slavná a asi si další nekoupím a docela zvažuji, že tyto po reklamaci prodám, nebo budu chtít vrátit peníze,..

Odesláno

Ahoj, skus im dat este poslednu sancu, zmetok sa moze najst aj u drahsich budikov a aj baterkovych (vlastna skusenost). Ja mam hodinky so strojcekom powermatic nejake dva mesiace a som mimoriadne spokojny, rezerva natahu sedi a co sa tyka presnosti, tak sa omeskavaju o 1 sekundu denne :) proste si len natrafil na zly kus

Odesláno

inak toto sa stalo aj kolegovi, kupil tiez tento model, nosil asi 3 mesiace a potom prestali fungovat (neviem presne v som bol problem), tiez mu vymenili strojcek. Teraz je spokojny ale odchylky velmi nesleduje, i ked si myslim ze hodinovy rozdiel by si vsimol.

Urcite ich daj este doriesit do servisu, bola by skoda keby si ich uplne zavrhol  :oneeyed02:

Odesláno

Tak jsem je dal znovu reklamovat. Jen pro příklad jak se chovali, nařídil jsem hodinky 5.6 na 9:00, no a včera 11.6 ukazovala datumovka 8. a čas 13:20.

To je obrovská odchylka + mi od poslední opravy zůstala nečistota na ciferníku.

• po měsících...
Odesláno

Dal jsem je do reklamace, vyčistili smítkmo na ciferníku a napsali mi, že pracují úplně v pořádku a také tak od té doby pracují (moc tomu nerozumím, jestli například jen špatně "neposadili" předtím ručičky a ty drhnuly nebo tak něco), kažpodádně od té doby vše naprosto ok, používám je 4-5 dní v týdnu a už nemám problémy.

• po měsících...
Odesláno

Oživuji starší téma a prosím o radu (snad nevadí, že se zeptám zde). Hodinky v reálu moc nenosím, mám je už tak 7 měsíců v krabičce, poradíte mi kde je mužů prodat ? Napadlo mě chrono 24 a jakou cenu za ně chtít ?

Díky.

Odesláno

Ja b som do toho siel, bez vyskusania nebudes vediet... Ked sa budeme bat niecoho noveho tak nikdy z noveho nebude osvedcene...

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...