DaVE19 Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Příští týden pro ně půjdu, ale ještě by mě zajímal Váš názor, které Vám příjdou hezčí, jsou určeny i jako "pracovní". http://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c026-407-16-087-01http://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c026-407-11-057-00http://www.hodinky-koscom.cz/cz/certina-c026-407-16-087-00
DaVE19 Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Díky za názor, tak koupit případně kožený řemínek později bude asi levnější než kupovat tah.
tano Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Ty na tahu, urcite kupuj na tahu, kuzi pak dokoupis.
VitekB Odesláno 22. února 2015 Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Lug width mají myslím 21mm, tak kdyby tam pasoval tah z DS4, rád ho pošlu dál. Měl jsem ho na nich jednou, ale vrátil jsem se ke kůži. K DS4 se podle mě nehodí a v kombinaci s bílým cifrem na mě působily jako dámské hodinky. Mám je jako oblekovky.
DaVE19 Odesláno 22. února 2015 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2015 Děkuji za nabídku, zjistím, jestli mi "projdou" rovnou s tehem nebo ne, případně by jsem se pak domluvili dál. Máte tu nějaký tip na nákup koženého žemínku, zkoušel jste si někdy někdo nechat dělat něco od pana Šímy (docela by mě zajímalo, kolik taková zakázková práce +- stojí)?
DaVE19 Odesláno 10. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Tak po čase jsem tady s drobnou aktualizací, koupil jsem si tedy hodinky Certina s powermatic strojkem (nakonec model C026.407.16.087.01) a zatím mám následující zkušenosti (nevím, jestli to psát sem, nebo založit nové vlákno). Hodinky jsem měl 14 dní, přestali fungovat, v rámci reklamace byl vyměněn strojek, hodinky teď pracují, ale teď pro změnu, pokud je nechám den v klidu (všimnul jsem si toho o víkendu) jsou neuvěřitelně nepřesné, začnou se "rozcházet v řádu hodin",.. Moje první zkušenost s automaty, není moc slavná a asi si další nekoupím a docela zvažuji, že tyto po reklamaci prodám, nebo budu chtít vrátit peníze,..
tr0t3l Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 Ahoj, skus im dat este poslednu sancu, zmetok sa moze najst aj u drahsich budikov a aj baterkovych (vlastna skusenost). Ja mam hodinky so strojcekom powermatic nejake dva mesiace a som mimoriadne spokojny, rezerva natahu sedi a co sa tyka presnosti, tak sa omeskavaju o 1 sekundu denne proste si len natrafil na zly kus
Alexion Odesláno 10. června 2015 Nahlásit Odesláno 10. června 2015 inak toto sa stalo aj kolegovi, kupil tiez tento model, nosil asi 3 mesiace a potom prestali fungovat (neviem presne v som bol problem), tiez mu vymenili strojcek. Teraz je spokojny ale odchylky velmi nesleduje, i ked si myslim ze hodinovy rozdiel by si vsimol.Urcite ich daj este doriesit do servisu, bola by skoda keby si ich uplne zavrhol
DaVE19 Odesláno 12. června 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. června 2015 Tak jsem je dal znovu reklamovat. Jen pro příklad jak se chovali, nařídil jsem hodinky 5.6 na 9:00, no a včera 11.6 ukazovala datumovka 8. a čas 13:20. To je obrovská odchylka + mi od poslední opravy zůstala nečistota na ciferníku.
Roman-ZA Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 Celkom som bol rozhodnuty ich kupit odtialto: http://www.chrono24.cz/certina/certina-ds-powermatic-80-limitierte-aufl--garantie-032017--id3489489.htm Ale po tejto tvojej referencii´/skusenosti neviem, neviem. Daval si to opatovne opravovat?
DaVE19 Odesláno 26. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2015 Dal jsem je do reklamace, vyčistili smítkmo na ciferníku a napsali mi, že pracují úplně v pořádku a také tak od té doby pracují (moc tomu nerozumím, jestli například jen špatně "neposadili" předtím ručičky a ty drhnuly nebo tak něco), kažpodádně od té doby vše naprosto ok, používám je 4-5 dní v týdnu a už nemám problémy.
Roman-ZA Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 Tak to je fajn. Rachlo by ma, ak by sa pokazili. Ony su v zaruke, takze problem by asi byt nemal.
DaVE19 Odesláno 26. září 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. září 2015 Ty stránky jsou nějaký bazar ? Koukám, že jsou ty hodinky docela levné a je tam uveden soukromý prodávající.
Roman-ZA Odesláno 26. září 2015 Nahlásit Odesláno 26. září 2015 Predavaju sa tam aj nenosene aj pouzite hodinky. Nie je to bazar a nie je to ani ebay - drazba.
DaVE19 Odesláno 12. května 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. května 2016 Oživuji starší téma a prosím o radu (snad nevadí, že se zeptám zde). Hodinky v reálu moc nenosím, mám je už tak 7 měsíců v krabičce, poradíte mi kde je mužů prodat ? Napadlo mě chrono 24 a jakou cenu za ně chtít ? Díky.
dacanko Odesláno 14. května 2016 Nahlásit Odesláno 14. května 2016 Ja b som do toho siel, bez vyskusania nebudes vediet... Ked sa budeme bat niecoho noveho tak nikdy z noveho nebude osvedcene... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se