Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci prosím o radu. Vybiram pro manzelku univerzalni sportovne-elegantni hodinky, rozpocet je flexibilni ve smyslu ,,chci co nejvice kvality za nejmin,,. Puvodne jsem to chtel vybavit tim ze koupim casio baby-g, jenze tam se o eleganci neda moc mluvit... Proto ji chci koupit nejaky potapky, ten styl se ji libi, jenze chtela by solarni, nebo eco drive, taky titan by byl vyhoda (neni podminka) , tohle se trochu priblizuje http://www.hodinky-koscom.cz/cz/citizen-fb1180-56d jenze je bez titanu a cena je... (mohla by byt nizsi). Nebo je lepsi to nekomplikovat tim solarnim pohonem? Solar jsem chtel, protoze kdyz zastanou kvuli ko baterce, tak pak uz budou zrejme jenom lezet v skrini... pro zensky se mi osvedcili co nejvic bezudrzbovy, blbuvzdorny veci :frusty:

Jinak puvodni pozadavky me drahe polovicky byli: meli by mit funkce min jako casio protrek (chce znat pocasi) + titan, safir, vzhled rolex oyster a cenu kolem 3 tisic :lol2: :lol2:

Odesláno

Když už tu padl Victorinox, tak za mě teda tyhle. Na ženě se mi vždy líbily bicolory.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...